BenQ představuje novou sérii monitorů MA pro majitele MacBooků
i Zdroj: BenQ
Novinka BenQ představuje novou sérii monitorů MA pro majitele MacBooků

BenQ představuje novou sérii monitorů MA pro majitele MacBooků

Komerční sdělení

Nové monitory se vyznačují moderním designem, prémiovými barvami a 4K rozlišením.

Reklama

Většina externích monitorů má problémy s přesnou reprodukcí barev zobrazených na MacBoocích,“ uvádí Peter Huang, generální ředitel společnosti BenQ, a dodává: „Série MA obsahuje naši vlastní technologii, která perfektně zvládá barvy z Macu a zajišťuje, že monitory této řady poskytují stabilní a maximálně věrné zobrazení barev, plně odpovídající tomu, co vidíte na MacBooku Air nebo MacBooku Pro.“

Odborníci z BenQ Color Lab, známí svými zkušenostmi s barevnou reprodukcí, se postarali o vyrovnání rozdílů mezi obrazovkami MacBooků a externími monitory díky speciální technologii ladění barev, která je integrována do monitorů řady MA. Tato technologie zajišťuje vysokou barevnou přesnost a vizuální konzistenci jak na displejích MacBooků, tak na monitorech řady MA.

BenQ představuje novou sérii monitorů MA pro majitele MacBooků
i Zdroj: BenQ

Konzistence je dále posílena bezproblémovým propojením, které zahrnuje synchronizaci jasu, hlasitosti a dalších ovládacích prvků z MacBooku. Díky softwaru BenQ Display Pilot 2, jenž umožňuje snadné nastavení obrazovky jedním kliknutím, je používání monitorů ještě pohodlnější.

Monitory řady MA disponují velkou pracovní plochou na 27palcových a 32palcových displejích s 4K rozlišením. Nabízejí také flexibilní možnosti nastavení výšky a sklonu, což zajišťuje optimální komfort a produktivitu. Součástí výbavy je bohatá konektivita, která zahrnuje dva porty USB-C, dvě HDMI a možnost připojení jediným USB-C kabelem, který zároveň poskytuje napájení notebooku. K dispozici je také funkce always-on, která zaručuje trvalé nabíjení připojených Mac zařízení.

BenQ představuje novou sérii monitorů MA pro majitele MacBooků
i Zdroj: BenQ

Na trh přichází jako první 27palcový model BenQ MA270U a 32palcový BenQ MA320U.

BenQ MA320U bude dostupný v listopadu za doporučenou maloobchodní cenu 17 425 Kč včetně DPH v Česku a 697 eur včetně DPH na Slovensku.

BenQ MA270U bude dostupný rovněž v listopadu za doporučenou cenu 14 525 Kč s DPH v Česku a 581 eur s DPH na Slovensku.

Pro více informací o nové řadě monitorů pro uživatele Mac navštivte https://www.benq.eu/cs-cz/monitor/monitors-for-macbook.html 

Reklama
Reklama

Komerční sdělení

Autorem textu je zadavatel reklamy.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama