benq-sw271c-spickovy-monitor-urceny-fotografum-miri-na-trh
Novinka BenQ SW271C: špičkový monitor určený fotografům míří na trh

BenQ SW271C: špičkový monitor určený fotografům míří na trh

Mirek Kočí

Mirek Kočí

7. 4. 2021 14:33

Společnost BenQ uvádí profesionální monitor SW271C, který fotografickým zaměřením navazuje na svého předchůdce a inovuje jej o několik důležitých vlastností.

Reklama

BenQ SW271C je 27palcový IPS monitor s 4K rozlišením 3 840 × 2 160 pixelů, jehož matně černý povrch doplňují modré doplňky na výškově stavitelném stojanu s možností naklopení, otočení v obou osách a to včetně pozice na výšku. Použit je kvalitní 16bitový panel s širokým pokrytím barevných prostorů - 99 % Adobe RGB, 100 % sRGB/Rec.709 a 90 % DCI-P3/Display P3. Kromě toho podporuje i HDR10 a HLG, včetně 24/25/30P video formátu.

Monitor byl navržen zejména pro práci s fotografiemi a videem a proto je vybaven technologií AQCOLOR zaručující přesnost barev, resp. garantuje individuální kalibraci každého kusu. Ve výbavě najdeme také integrovanou aplikaci Paper Color Sync pro maximální důvěru v zobrazované barvy.

Maximální efektivitu při práci přináší připojení přes USB-C umožňující přenos video a audio signálu, dat i napájení externích zařízení až do 60 W. K dispozici je také inovovaný ovladač Hotkey Puck. SW271C je kompatibilní s SDI a HDMI zařízeními, což otevírá prostor pro připojení těchto zařízení přímo do monitoru pro stabilní signál bez komprese a vysokou kvalitu videa při použití AJA nebo BlackMagic režijních systémů.

BenQ SW271C je v prodeji za doporučenou koncovou cenu 40 990 Kč s DPH.

 BenQ SW271C: špičkový monitor určený fotografům míří na trh
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama