BenQ uvádí projektor se zabudovanými Windows, pohání ho Intel Celeron
i Zdroj: BenQ
Novinka BenQ uvádí projektor se zabudovanými Windows, pohání ho Intel Celeron

BenQ uvádí projektor se zabudovanými Windows, pohání ho Intel Celeron

David Jiránek

David Jiránek

4. 10. 2022 16:30

Chytré projektory můžeme spatřit celkem běžně. Buď je pohání například Android, nebo se k nim lze na dálku připojit a zrcadlit obraz z počítače nebo telefonu. Novinka od BenQ na to jde trochu jinak a v projektoru tepe plnohodnotný počítač s Windows.

Reklama

Projektor BenQ EH620 míří zejména do firem a své místo zaujme v zasedacích místnostech. Hlavní roli hraje zabezpečení. Pro přihlašování k projektoru lze využívat korporátní identity a nechybí ani podpora pro hosty. Výrobce přidává i certifikaci od Onward Security Corporation a Black Box test určený na odhalení zranitelnosti v operačním systému, bezdrátových protokolech a síťových službách.

Projektor využívá systém Windows 11 IoT Enterprise a rozhraní BenQ Uni Launcher. Nechybí provázání na cloudové platformy, zejména Microsoft Azure. O chod se stará Intel Celeron řady 4000.

Samozřejmě nechybí možnost připojení přes Miracast, Airplay, Google Cast nebo BenQ InstaShare umožňující zrcadlení do různých částí obrazovky.

Nyní ke standardním parametrům projektorů. Ústředním bodem je lampa se svítivostí 3400 lumenů a rozlišení Full HD. Kontrast by měl dosahovat poměru 10000:1 a životnost lampy se pohybuje od 4 000 hodin při normálním režimu až po 15 000 hodin v SmartEco režimu. Nechybí ani dva 5W reproduktory.

Cena startuje na 38 590 korunách a projektor bude dostupný v polovině listopadu. Projektory BenQ koupíte i na CZC.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama