blizi-se-dalsi-zasadni-update-systemu-windows-10
Novinka Blíží se další zásadní update systému Windows 10

Blíží se další zásadní update systému Windows 10

Mirek Kočí

Mirek Kočí

3. 9. 2018 14:30 4

V říjnu vydá společnost Microsoft novou aktualizaci operačního systému Windows 10, která přinese další várku novinek. Stejně jako u jarního se nový software bude šířit ve vlnách. Stahovat jej bude možné úplně zadarmo.

Reklama

Mezi nejvýraznější novinky nadcházejícího updatu, který Microsoft oficiálně pojmenoval jako „October 2018 Update“ a ve verzi pro počítače ponese Windows 10 označení 1809, patří aplikace Your Phone, která propojí váš Android a počítač, vylepšením projde také virtuální asistentka Cortana či Průzkumník souborů, který obdrží nové barevné téma (tmavé). Samozřejmě dojde i na opravy různých chyb a všemožné optimalizace, které přispějí k ještě lepšímu uživatelskému zážitku.

Předchozí aktualizace April 2018 Update nabídla například funkci Časová osa, díky které je možné vrátit se v čase až třicet dní zpětně a najít potřebný dokument bez ohledu na to, zda se na něm pracovalo dnes, před týdnem či několika týdny. Součástí updatu byla i funkce Pomocník pro lepší soustředění, vylepšoval se prohlížeč Edge a přibyla i funkce Dictation, pomocí které lze snadno pouhým hlasem dělat poznámky či vytvářit texty.

Blíží se další zásadní update systému Windows 10
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama