blizi-se-oficialni-oznameni-call-of-duty-modern-warfare-3
Novinka Blíží se oficiální oznámení Call of Duty: Modern Warfare 3?

Blíží se oficiální oznámení Call of Duty: Modern Warfare 3?

Mirek Kočí

Mirek Kočí

8. 5. 2011 13:00 11

Velká zelená trojka v nezaměnitelném fontu a pod ní slogan: „Největší hra na světě se vrací.“ V táboru oddaných fanoušků to začalo vřít.

Reklama

Zatímco videa a obrázky z chystaného Battlefieldu 3 nenechají hráče v klidu, o dalším dílu Call of Duty se toho příliš neví. Nezdravě hnilobné vody rozvířilo až nedávné prohlášení člena vývojářského týmu Infinity Ward, Roberta Bowlinga, který řekl, že Modern Warfare 3 poběží na stejném enginu jako předchozí díly. „Postavit pořádný engine trvá několik let a na to momentálně nemáme čas,“ tvrdil tenkrát na svém Twitteru.

Fanouškům válečné série to nestačilo, ale blýská se na lepší časy. Respektovaný britský časopis PlayStation 3 Magazine přišel ve svém nejnovějším vydání s hádankou, resp. indicií, která nenechala nikoho klidným.

Velká zelená trojka ve známém fontu a pod ní slogan „Největší hra na světě se vrací“ dává tušit, že oficiální oznámení Modern Warfare 3 je nedaleko. Hra to bude mít ale nesmírně těžké, nejen že si to rozdá o stejnou skupinu hráčů s Battlefieldem 3, který báječně vypadá, ale také bude mít co dělat, aby se vyrovnala - alespoň co se týče prodejů - rekordmanu a jedné z nejhranějších stříleček posledních let Call of Duty: Black Ops.

Nepřehlédnete:

Call of Duty: Modern Warfare 3 poběží na starém enginu

Blíží se oficiální oznámení Call of Duty: Modern Warfare 3?
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: 1 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama