blizi-se-predstaveni-nadupaneho-xiaomi-redmi-k20
Novinka Blíží se představení nadupaného Xiaomi Redmi K20

Blíží se představení nadupaného Xiaomi Redmi K20

Mirek Kočí

Mirek Kočí

26. 5. 2019 19:00 1

Pouhé dva dny zbývají do premiéry nového špičkového Xiaomi. Chystané Redmi K20 přinese mimořádný výkon, který zajistí procesor Snapdragon 855 a zákazníky by něměla zklamat ani další výbava.

Reklama

Z toho, co víme, má Redmi K20 nabídnout 6,39palcový displej s integrovanou čtečkou otisků prstů. Rozlišení použitého panelu bude Full HD+ a počítá se s krycím sklíčkem Gorilla Glass 6. Baterie má mít kapacitou 3 600 mAh a samozřejmostí bude rychlé nabíjení s výkonem až 27 W. Výrobce chválíme i za podporu infraportu pro ovládání další elektroniky.

Na zadní straně K20 bychom měli najít 48megapixelový hlavní snímač, který doplní 13Mpx ultraširokoúhlý senzor a osmimegapixelový dvojnásobný teleobjektiv. Xiaomi již dříve uvedlo, že se můžeme těšit i na přítomnost 8 GB operační paměti, 3,5mm jacku pro připojení sluchátek a podporu technologie NFC.

Xiaomi Redmi K20 má být k dispozici v modré, černé a červené barevné variantě. U poslední jmenované verze již s předstihem víme, že dostane zajímavou holografickou úpravou zad.

Blíží se představení nadupaného Xiaomi Redmi K20
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama