blizzard-jde-do-hollywoodu
Novinka Blizzard jde do Hollywoodu

Blizzard jde do Hollywoodu

Jaroslav Lexa

Jaroslav Lexa

10. 5. 2006 00:00 35

V Hollywoodu se několik let mluví o tom, že filmy a hry postupně splývají v jedno. Když ale pomineme béčkové záležitosti typu Bloodrayne, stříbrné plátno nespatřila žádná kvalitní předělávka hry. To by se mohlo brzy změnit, do hry se vkládá Blizzard.

Reklama
Blizzard jde do Hollywoodu
i Zdroj: PCTuning.cz

 

V úterý Blizzard Entertainment (vývojářská ikona) oznámil, že se chystá uzavřít partnerství s Warner Bros. a hodlá napravit notně pošramocenou reputaci herních předělávek. Mělo by se jednat o akční film á la Pán prstenů, a však založený na světě Warcraftu. Počátek série Warcraftu se datuje do roku 1994 (RTS) a zatím poslední díl, World of Warcraft (MMORPG) má na kontě již 6milionů platících zákazníků. To znamená, že za tento rok vydělal na poplatcích pěknou $1miliardu.

Zmínka o útoku Blizzardu na filmová plátna přichází stylově z LA, kde se koná každoroční výstava Expo. V dalších dnech bychom se měli dočkat bližších informací ohledně datadisku Burning Crusade.

My si budeme muset na prvotinu Blizzardu ještě nějaký čas počkat. Není známa přesná cena filmu, vydání a dokonce ani režisér (Bože dej ať to není Uwe Bohl). Já jsem si zvykl, že na co sáhne Blizzard je pozlacené. Doufám, že se mu to poštěstí i s filmovým zpracováním.

Podle news

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama