blizzard-odhalil-dalsi-datadisk-pro-wow-s-podtitulem-battle-for-azeroth
Novinka Blizzard odhalil další datadisk pro WoW s podtitulem Battle for Azeroth

Blizzard odhalil další datadisk pro WoW s podtitulem Battle for Azeroth

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

7. 11. 2017 09:00

Vývojářské studio Blizzard ještě svůj primární MMORPG titul World of Warcraft zdaleka neodepsalo a chystá pro něj další datadisk s podtitulem Battle of Azeroth.

Reklama

Nový datadisk navazuje na ten poslední Legion a zaobírá se novou válkou mezi Aliancí a Hordou, která má být vyústěním dřívějších svárů obou frakcí. S pohledu hry samozřejmě přibude celá řada novinek. Objeví se dvě nové oblasti a  to Zandalarská říše trollů a také království Kul Tiras, domovina hrdinky Jainy Proudmooore. Novinkou budou také nové spřátelené rasy a speciální rasové schopnosti. Hráči budou moci získat přízeň Void elfů, Dark Iron trpaslíků a dalších, které se mohou přidávat k vaší frakci. 

Blizzard odhalil další datadisk pro WoW s podtitulem Battle for Azeroth
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Prohledávat také můžete nové lokace na ostrovech Velkého moře. Dočkáme se také nových bojišť pro 20 hráčů včetně PvE módu inspirovaného klasickými bitvami RTS her Warcraft, vylepšování zbroje pomocí Titanic Might a nechybí samozřejmě ani nové úkoly, které vás mohou dovést až na level 120. Samozřejmostí je řada nových raidů a dungeonů. Abyste se připojili do bitev dvou frakcí, můžete využít okamžitý boost nového či stávajícího hrdiny na level 110. Novinek je samozřejmě ještě víc a dozvědět se o nich můžete zde

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama