bohemia-interactive-vyhlasuje-velkou-soutez-pro-tvurce-dlc-obsahu-k-arma-3
Novinka Bohemia Interactive vyhlašuje velkou soutěž pro tvůrce DLC obsahu k Arma 3

Bohemia Interactive vyhlašuje velkou soutěž pro tvůrce DLC obsahu k Arma 3

Mirek Kočí

Mirek Kočí

12. 5. 2020 08:52

České herní studio Bohemia Interactive oznamuje novou soutěž pro tvůrce s názvem „Arma 3 Art of War“. Vítězné výtvory budou následně zahrnuty v novém charitativním DLC se stejnojmenným názvem podporujícím Mezinárodní výbor Červeného kříže.

Reklama

Početná komunita hráčů, tvůrců obsahu a moderů hry Arma 3 už nespočetněkrát dokázala, že dokáže být velmi kreativní a přichází pravidelně se zajímavými herními rozšířeními a novými doplňky. To přimělo studio Bohemia Interactive uspořádat soutěž Arma 3 Art of War, ve které budou moci tvůrci z celého světa předložit svá 2D výtvarná díla a kosmetické 3D prvky v mnoha kategoriích. Vítězné výtvory budou spolu se dvěma novými scénáři pro jednoho hráče vydány v pozdější fázi tohoto roku v rámci speciálního DLC.

Bohemia Interactive věnuje 100 % výnosu po zdanění z výše uvedeného DLC Mezinárodnímu výboru Červeného kříže na podporu činnosti v oblasti světové pandemie COVID-19. Kromě toho půjde výtěžek i na podporu průběžné humanitární činnosti, zejména pak v oblasti pomoci obětem ozbrojených konfliktů a dalších násilných činů.

Soutěž Arma 3 Art of War je rozdělena do čtyř kategorií: rekvizity, doplňky postav, oblečení postav a speciální kategorie 2D výtvarných děl na libovolném médiu na téma mezinárodního humanitárního práva v konfliktu budoucnosti.  Všechny příspěvky do poslední kategorie soutěže budou následně vystaveny ve virtuální galerii přímo ve hře, kde se hráči dozví o výzvách, které mohou různé novétechnologie postavit před organizace jako je právě Červený kříž. Na základě reakcí na vítězné příspěvky bude studiem připraven  i druhý herní scénář.

Kromě podpory dobročinné věci budou mít i všichni účastníci soutěže možnost vyhrát ceny čerpající inspiraci ze světa umění. Bohemia Interactive nabídne výhercům prvního místa možnost výběru mezi kreslícím tabletem Wacom Intuos S nebo kolekcí profesionálních uměleckých potřeb. Cena bude doplněna o limitovanou edici trička, stříbrnou medaili a výtisk ilustrované knihy War and Art. Druhé a třetí místo bude kromě prestižního umístění jmen výherců na seznamu autorů a vývojářů rovněž oceněno několika cenami.

Bohemia Interactive vyhlašuje velkou soutěž pro tvůrce DLC obsahu k Arma 3
i Zdroj: PCTuning.cz

Očekávaná cena charitativního DLC je 2,99 eur, ale hráči, kteří budou chtít přispět vyšší částkou, mohou dobrovolně zakoupit DLC za 9,99 eur nebo 19,99 eur. Přibližně po 10 měsících v prodeji bude DLC zdarma pro všechny majitele základní Arma 3 edice a studio Bohemia Interactive oznámí celkovou částku z prodejů.

Své výtvory lze zasílat od dnešního dne až do 15. července. Další informace o průběhu soutěže a jak se zapojit jsou k dispozici společně s pravidly na oficiální stránkách soutěže a na webu hry Arma 3.

zdroj: Bohemia Interactive

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama