call-of-duty-modern-warfare-3-zadne-dedikovane-servery
Novinka Call of Duty: Modern Warfare 3 = žádné dedikované servery

Call of Duty: Modern Warfare 3 = žádné dedikované servery

Mirek Kočí

Mirek Kočí

3. 6. 2011 11:30 14

Dalo se to čekat, ale i přesto někteří fanoušci stále doufali. A nyní už vědí, že doufali marně. Modern Warfare 3 podporu dedikovaných serverů nenabídne.

Reklama

Všechny co doufali, musíme zklamat. Call of Duty: Modern Warfare 3 nebude podporovat tvorbu dedikovaných serverů. Co se týče multiplayeru, bude podpora funkcí a možností zhruba stejná jako u Modern Warfare 2.

Možnost vytvářet či nevytvářet dedikované servery a jejich důležitost je často diskutovaným aspektem u většiny dnešních FPS her. V poslední době jejich podporu nabídla snad jen střílečka Homefront od vývojářského studia Kaos.

Stejný názor naštěstí sdílí i DICE, které tuto možnost u všech her válečné série Battlefield taktéž nabízí. A jinak tomu prý nebude ani u Battlefieldu 3, hlavního konkurenta připravovaného nového dílu Call of Duty.

V poslední době jste mohli také zaslechnout, že hra bude běhat stabilně na 60 snímcích za vteřinu, nebo že neobsahuje žádné cutscény.

Po uvedení prvního traileru z hraní se pak vyrojily spekulace, zda si tak trochu vývojáři neulehčují práci. Někteří bystří fanoušci zjistili, že studio otrocky recykluje animace a scény z předchozích dílů.

Nepřehlédněte:

Activision recykluje animace v Modern Warfare 3?

Call of Duty: Modern Warfare 3 = žádné dedikované servery
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: technobuffalo

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama