capsa-cz-cesky-vzdaleny-ftp-disk-s-verzovanim-a-pristupem-odkudkoli
Novinka Capsa.cz: Český vzdálený FTP disk s verzováním a přístupem odkudkoli

Capsa.cz: Český vzdálený FTP disk s verzováním a přístupem odkudkoli

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

28. 2. 2012 06:00 3

Český komplexní nástroj pro práci v týmu, jež mohou sdílet a společně pracovat se svými daty, se dočkal dalších vylepšení hlavně v podobě FTP přístupu a možnosti připojení úložiště jako síťového disku.

Reklama

Český systém Capsa.cz pro sdílení a správu například pracovním projektů, nedávno provedl některé změny ohledně přístupu k souborům, uloženým ve vašem sdíleném diskovém prostoru. Tento webový systém se hodí především při práci v týmu a v jeho rámci můžete editovat soubory, plánovat ve společném kalendáři a přidělovat práva dalším uživatelům, který pracují s vámi. V nabídce jsou tarify s velikostí od 1 GB pro studenty, který je zdarma, až po 3 TB pro velké firmy.

Capsa.cz: Český vzdálený FTP disk s verzováním a přístupem odkudkoli
i Zdroj: PCTuning.cz

Poslední novinky jsou právě v rámci diskového úložiště. K němu lze nyní přistupovat a používat ho třemi způsoby. Nejjednodušším, který lze provést odkudkoli, je běžné přihlášení přes webové rozhraní. K dalšímu je za potřeby některý z FTP klientů a jak už jistě tušíte, jedná se o klasický FTP přístup. Poslední a velice zajímavou možností, je připojení tohoto disku k vašemu počítači jako síťovou jednotku.

Capsa.cz: Český vzdálený FTP disk s verzováním a přístupem odkudkoli
i Zdroj: PCTuning.cz

Ve všech případech je zajištěné verzování souborů a tak se soubory se stejným názvem, ale pozměněným obsahem nepřepíší, ale zůstanou zachované obě verze. Máte tedy i v tomto ohledu data v bezpečí před zbrklými spolupracovníky. Disk může přes FTP sloužit také například jako zálohovací server pro vaše zálohy nebo třeba videa z kamery, které si můžete pak prohlédnout na kterémkoli počítači, ať už je na něm operační systém Windows, Linux, Mac OS nebo třeba i Android.

Zdroj: Capsa

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama