ces-2014-deepcool-predstavil-micro-atx-pocitacovou-skrin-aquila
Novinka CES 2014: DeepCool představil micro-ATX počítačovou skříň Aquila

CES 2014: DeepCool představil micro-ATX počítačovou skříň Aquila

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

14. 1. 2014 06:00 2

Většina micro-ATX a mini-ITX skříní typu kostka využívá jednoduchý design, rovné hrany a čisté linie. Nová skříň Aquila od DeepCool je jejich pravým opakem.

Reklama

Jedná se o poslední výtvor společnosti DeepCool, který byl představen v rámci konference CES 2014 a který se pochlubí především nezaměnitelným, nevšedním designem. Vzhled nové skříně se nese ve stylu Streampunkové kultury. Šasi dominují dva sloupky, umístěné po stranách čelního panelu, které slouží jako pasivní chladiče a jsou tvořeny, pravděpodobně hliníkovým, žebrováním.

CES 2014: DeepCool představil micro-ATX počítačovou skříň Aquila
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Na vrchu skříně potom zaujme čtveřice stříbrných ventilátorů, vyvedených také v retro stylu. ATX napájecí zdroj je možné instalovat na dno skříně. Nad zdrojem je v horizontální poloze umístěna základní deska, na kterou je možné instalovat grafické karty o maximální délce 30 cm. Vnitřek šasi poskytuje dostatečný prostor pro instalaci vysokých CPU chladičů, jako je například NOCTUA NH-D14 (na snímku), který je vysoký 160 mm. 

CES 2014: DeepCool představil micro-ATX počítačovou skříň Aquila
i Zdroj: PCTuning.cz

 

K dispozici je klec pro instalaci až čtyř 3,5 či 2,5 palcových pevných disků nebo SSD. Dočkáme se také integrovaného regulátoru rychlosti otáčení zmíněných čtyř vrchních ventilátorů. Skříň by měla být vybavena také I/O panelem, který je, společně s regulátorem otáček ventilátorů, schován v čelním panelu. I/O konektivita zahrnuje dva USB 2.0 porty, dva USB 3.0 porty a audio konektory. 

Aquila by se měla stát součástí série GamerStorm. Zatím bohužel není známé ani datum vydání, ani cena tohoto nevšedního produktu. 

Zdroj: TechPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama