ChatGPT se brzy stane osobním asistentem - a to není vše
i Zdroj: vygenerováno pomocí CopilotAI
Novinka ChatGPT se brzy stane osobním asistentem - a to není vše

ChatGPT se brzy stane osobním asistentem - a to není vše

Ondřej Lyko

Ondřej Lyko

3

ChatGPT se stane asistentem, který údajně zabije Siri. OpenAI oznámilo také model GPT-4o a vydá také desktopového klienta pro MacOS.

Reklama

ChatGPT bude nový model, konkrétně GPT-4o, uvádět na trh v průběhu několika příštích týdnů. GPT-4o poskytuje výkon GPT-4 tak, aby byl mnohem jednodušší k používání - a to rychlejší a měl uživatelsky přívětivější funkce. Takto bude vrcholit přeměna ChatGPT tak, jak ho známe dnes, na prvotřídního osobního asistenta. Tato aktualizace by měla být v nejbližších dnech uvolněna pro všechny uživatele, a to pro platící i neplatící. 

Nový model umožní přinést na trh asistentům na bázi Siri -  a to těm, kteří používají konverzace v reálném čase prostřednictvím hlasu, na které je reagováno okamžitě. K tomu přibyde také nástroj “Vision”, který umožní vykreslit také vizuální vstup, který umožní detekovat např. emoce. 

Dalším krokem společnosti OpenAI je představení desktopového klienta pro Mac. O případném vydání pro Windows nebo Linux zatím nic nevíme. Mobilní i webová aplikace se také dočká vylepšení uživatelského rozhraní a také plynulosti. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama