Chcete mít vedle stolu žraločí PC skříň? RGB čelisti pro excentriky!
i Zdroj: cooler master
Novinka Chcete mít vedle stolu žraločí PC skříň? RGB čelisti pro excentriky!

Chcete mít vedle stolu žraločí PC skříň? RGB čelisti pro excentriky!

Miroslav Ježek

Miroslav Ježek

8. 1. 2023 18:30

Běžné počítačové skříně jsou na jedno brdo. Kus kvádru, uvnitř nacpané komponenty a tím to končí. Ale co když chcete místo skříně třeba žraloka?

Reklama

Firma Cooler Master má občas podivné nápady, ale to neznamená, že by měla jít s davem a splynout v šedý nudný tok, to jim budiž ku cti. Jejich poslední ukázka inovace opravdu stojí za to. I řekli si, že standardní PC skříně jsou příliš obyčejné, vesměs kus kvádru, občas prosklený, uvnitř komponenty a sem tam něco svítí. Tudíž stvořili umělého žraloka na podstavci, který vypadá jako by se zhmotnil ze hry Horizon Zero Dawn. Tam se producírovaly podobné obrněné stroje imitující zvířata. Tento robotický žralok je patrně zachycen ve výskoku z imaginární vody a dostal název Shark X

Líbí se mi, kterak je složený z hitech adamantiových plátů a mezi tím jsou vidět životně důležité strojní komponenty jako miniaturní fúzní reaktor (zdroj), kvantový urychlovač antihmoty (základní deska) nebo magnetický digitální rekordér (disk). Celý stroj je pochopitelně řádně prosvětlen fotonovými emitory (RGB). Žraločí šasi se bude prodávat někdy později tohoto roku a patrně bude mít předinstalované vhodné součástky jako SFF zdroj, ITX desku a podobně, tudíž úprava, pokud vůbec, bude asi dosti omezená. Cena také není známa, ale málo to zřejmě nebude. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama