Chcete skvělý bundle 3D akcí od Nightdive Studios za pár korun?
i Zdroj: Nightdive Studios
Novinka Chcete skvělý bundle 3D akcí od Nightdive Studios za pár korun?

Chcete skvělý bundle 3D akcí od Nightdive Studios za pár korun?

Miroslav Ježek

Miroslav Ježek

4. 6. 2024 20:40 1

Nightdive Studios máme rádi, jelikož se starají o pradávné klenoty, oprašují je a vynášejí ze zatuchlých hrobek zpět na pařanské světlo. A tenhle balík her je toho důkazem.

Reklama

Jelikož právě vypukl Computex 2024, všichni se předhánějí v psaní zpráv o tom, co kdo kde předvedl, ukázal, vynalezl nebo zpackal. Ale nezapomínejme i na herní kratochvíle, protože k tomu ten hardware (někteří) máme, že. Já osobně jsem trochu (dost) zatížen na retro hry a tak mi kolekce klasik od Nightdive Studios udělala radost. Balík najdete na Humble Bundle a jsou v něm jak slavné ověřené pecky, tak rozporuplné legendy. Blood: Fresh Supply je naprosto dokonalý remaster kultovní devadesátkové hororové řežby, kdežto Sin: Gold Edition je přesně ta rozporuplná ambiciózní pařba (tehdy) nové generace, která až tak nesplnila očekávání. 

Chcete skvělý bundle 3D akcí od Nightdive Studios za pár korun?
i Zdroj: humble bundle

Dále tu máme sérii Turok 1 až 3, Doom 64, Forsaken, Rise of the Triad Ludicrous Edition a Powerslave Exhumed. Jak vidíte, výběr je to slušný a jako bonus je tu 10% sleva na PO'ed: Definitive Edition, což je další oživená mrtvola, 3D akce původně pro konzoli 3DO (pokud vůbec víte, že taková konzole existovala). Za celý komplet deseti kousků vysolíte nějakých 460 Kocourkovských (18.61 EUR), přičemž celková hodnota je přes 3500 Kocourkovských (142 EUR). Pokud už nemáte polovinu her z balíku nakoupené a postahované jinde, rozhodně se to vyplatí. Na koupi máte ještě osm dní, tak týden můžete váhat, ale pak už moc neváhejte.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama