chysta-htc-plastovy-model-htc-one-m8
Novinka Chystá HTC plastový model HTC One M8?

Chystá HTC plastový model HTC One M8?

Mirek Kočí

Mirek Kočí

13. 4. 2014 05:30

Objevily se informace, podle kterých společnost HTC připravuje novou variantu smartphonu One M8, která má být o poznání levnější. Tělo telefonu bude vyrobeno z plastu. Výbava zůstane špičková.

Reklama

Současná verze HTC One M8 byla na světové trhy uvedena teprve před několika dny, levnější varianta se má objevit během následujících několika týdnů. Zatím se hovoří o květnu, ale nic jistého to není.

Plastový model má být výrazně levnější než „dospělý“ One M8. Spekuluje se o ceně 483 dolarů, v přepočtu 9 600 Kč bez daně a dalších poplatků. Výbava telefonu přitom zůstane prvotřídní.

One M8 pohání čtyřjádrový procesor od Qualcommu, díky němuž je systém Android 4.4 opravdu rychlý a nesetkáte se s žádnými záškuby. Na zadní straně telefonu najdeme hned dvojici kamer. Vnitřní paměť dostala kapacitu 16 GB. Pětipalcový displej má potom postačující rozlišení Full HD 1 080 × 1 920 pixelů.

HTC One M8 má v Česku oficiální cenovku 17 499 Kč s DPH. Zakoupit si ho zatím můžete v kovově šedé a ledově stříbrné barvě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama