chystany-smartphone-viewsonic-v55-nabidne-technologii-biometricke-identifikace-oka
Novinka Chystaný smartphone ViewSonic V55 nabídne technologii biometrické identifikace oka

Chystaný smartphone ViewSonic V55 nabídne technologii biometrické identifikace oka

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

1. 1. 2015 16:10 2

Společnost ViewSonic má jistě většina z nás spjatou s výrobou zobrazovacích zařízení. Proto je poměrně překvapivou zprávou to, že se chystá prorazit také na trhu s mobilními telefony. Akočliv tento výrobce již v minulosti několik telefonů vydal, nezaznamenal nijak výrazné úspěch, což by nyní mohl změnit produkt nazvaný V55.

Reklama

Jedná se o tradiční smartphone, který je svým vzhledem a vybavením celkem všední, nicméně jako vůbec první chytrý telefon přinese inovativní technologii biometrické identifikace, pomocí skenování vzorů na duhovce oka. Zajímavostí bude také zadní 13megapixelový fotoaparát s přídavným objektivem.  

Chystaný smartphone ViewSonic V55 nabídne technologii biometrické identifikace oka
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Zbylá výbava již zase tolik neuchvátí. 5,5" displej smartphonu bude mít rozlišení Full HD. V útrobách V55 bude tepat 64bitové SoC Snapdragon 410 se čtyřmi jádry ARM Cortex A53, taktem 1,4 GHz a integrovanou grafikou Adreno 306. Chybět nebude ani 4G LTE modul kategorie 4. Procesoru budou sekundovat 2 GB RAM a zákazník si bude moci vybrat z 16 nebo 32GB vnitřního úložiště. Více o smartphonu a technologii Iris zjistíte v následujícím videu:

Zdroj: NextPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama