cities-skylines-lame-rekordy-stala-se-nejrychleji-prodavanou-hrou-paradox-interactive
Novinka Cities: Skylines láme rekordy, stala se nejrychleji prodávanou hrou Paradox Interactive

Cities: Skylines láme rekordy, stala se nejrychleji prodávanou hrou Paradox Interactive

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

16. 3. 2015 19:00 5

Budovatelská strategie Cities: Skylines od finského vývojářského studia Colossal Order pokořila hranici 500 000 prodaných kopií. Hned 250 000 kopií této hry se prodalo během prvních 24 hodin, čímž se Cities: Skylines stala vůbec nejrychleji prodávanou hrou vydavatele Paradox Interactive.

Reklama
O popularitě hry vedle samotné prodejnosti svědčí také nadšené recenze renomovaných herních médií i pozitivní hodnocení samotných hráčů. Ostatně i na PC Tuningu jsme ze hry nadšení a v recenzi jsme ji udělili pěkných 9 bodů z 10.

Cities: Skylines láme rekordy, stala se nejrychleji prodávanou hrou Paradox Interactive
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Základem úspěchu Cities: Skylines jsou jednak velmi dobře vyladěné herní principy včetně intuitivního ovládání a dále maximální otevření hry komunitě. Cities: Skylines obsahuje velmi sofistikovaný editor map i budov a Steam Workshop je tak narvaný k prasknutí nejrůznějšími kousky. Zdaleka nejzajímavější je zatím model města Los Santos z GTA V, k čemuž se čerstvě připojilo několik zajímavých budov od Bryana Shannona, bývalého zaměstnance Maxisu, který pracoval jak na SimCity, tak na rozšíření Cities of Tomorrow.

 

SimCity inspirovaná hra Cities: Skylines je oficiálně k dispozici od 10. března. Pokud byste si hru chtěli zahrát taky, připravte si 27,99 €.

Zdroj: GameSpot
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama