Cooler Master Orb X – šílené futuristické křeslo pro movité blázny
i Zdroj: Cooler Master
Novinka Cooler Master Orb X – šílené futuristické křeslo pro movité blázny

Cooler Master Orb X – šílené futuristické křeslo pro movité blázny

Miroslav Ježek

Miroslav Ježek

6. 12. 2022 19:30 1

Jinak se to popsat nedá. Těžko si představit, že se někdo dobrovolně každý den uzavře do blikajícího RGB křesla. Ale kdo ví.

Reklama

Cooler Master se toho nebojí, to ukázal už když představil židli s haptickou odezvou (očekávám, že ji Vašek někde ukradne na test). Nyní se firma vytasila s pitoreskním herním trůnem, křeslem chcete-li, do kterého se uživatel vcucne, sklopí rameno s monitory a užívá si život v kukani. Vzhledem k velikosti křesla asi nebude ideální jako náhrada stolu a židle ve vašem podkrovním kutlochu. Ani neznáme cenu, jen se můžete registrovat na čekací listinu, tudíž to bude pěkně mastné.

Celá tahle kukaň má být navržena pro hraní, zábavu a práci. Abyste se ale vůbec dostali dovnitř bez lámání v kole, deska pro klávesnici a myš se dá odsunout. Horní „víko“ se pomocí dálkového ovládání zvedne a pokusný králík se snadno dostane do sesle. 

Víko může být ověšeno buď třemi 27“ monitory, nebo jedním širokoúhlým 34“. Pochopitelně jsou v trůnu zabudované i reproduktory (2.1) a úchylné RGB podsvícení. Sezení je nastavitelné včetně podpory pod nohy. Najde se i USB hub či odkladiště pro konzoli nebo menší PC. Celá tahle sranda je navíc obludně veliká, 180 × 188 × 209 cm (š, h, v) a váží 343.5 kilogramů. Do patra v domě to asi po schodech sami nevynesete.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama