cooler-master-predstavil-limitovanou-zelenou-edici-klavesnice-quickfire-tk
Novinka Cooler Master představil limitovanou "zelenou" edici klávesnice Quickfire TK

Cooler Master představil limitovanou "zelenou" edici klávesnice Quickfire TK

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

10. 12. 2013 08:00 3

A proč zelenou? Protože herní klávesnice z dílny Cooler Master se v této edici dočká mechanických spínačů Cherry MX Green.

Reklama

Pro ty, kterým není známa metodika barevného kódování mechanických spínačů od Cherry, připomínám, že tato společnost rozlišuje, nebo spíše označuje různými barvami odlišné tuhosti spínačů. Například spínače Cherry MX Red, kterými je běžné zmíněná klávesnice vybavena, jsou velmi tuhé spínače a ostrou hmatovou odezvou. Zpětná vazba zelených spínačů je o něco méně tuhá, ale přesto nabízí dobrou hmatovou odezvu.

Když opomeneme použité středně tuhé spínače kláves, Cooler Master vybavil limitovanou edici Qickfire TK klávesnice také zeleným podsíváním. Rozměry klávesnice zůstávají nezměněny a jsou 377,5 × 138 × 33 mm. Klávesnice využívá celkem 92 kláves, z nichž sedm poslouží jako multimediální makro klávesy. Nutno dodat, že originalitou klávesnice je absence bloku se šipkami. Ty jsou nahrazeny numerickou klávesnicí.  

Cooler Master představil limitovanou "zelenou" edici klávesnice Quickfire TK
i Zdroj: PCTuning.cz

Quickfire TK navíc disponuje technologií N-Key rollover, která funguje na celé ploše klávesnice. Ta umožňuje uživateli zmáčknout libovolné množství kláves naráz, přičemž všechny stisky by měly být zaznamenány. 

Cena limitované edice klávesnice byla stanovena na 122 dolarů, tedy asi 2 450 korun. O dostupnosti limitované série v našich končinách lze bohužel zatím jen spekulovat.

Zdroj: Softpedia

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama