cooler-master-uvadi-skrin-cm-690-ii-s-podporou-usb-3-0
Novinka Cooler Master uvádí skříň CM 690 II s podporou USB 3.0

Cooler Master uvádí skříň CM 690 II s podporou USB 3.0

Mirek Kočí

Mirek Kočí

24. 11. 2011 12:30

Prodávat se za několik dní začnou dvě verze – Advanced a Plus, které nově nabídnou dva, resp. jeden USB 3.0 konektor USB.

Reklama

Je tomu přesně rok, co společnost Cooler Master uvedla limitovanou edici své počítačové skříně 960 II Advanced, který byl vyveden v charakteristických barvách kalifornského výrobce nVidia.

Po dvanácti měsících ji znovu trochu vylepšila, tentokráte tím, že přidala podporu pro USB 3.0. Prodávat se tak nově budou verze Advanced a Plus. První nabídne dva USB 3.0 konektory, druhá pouze jeden konektor s tímto rozhraním.

Cooler Master uvádí skříň CM 690 II s podporou USB 3.0
i Zdroj: PCTuning.cz

Skříň umožňuje instalaci až deseti ventilátorů, má čtyři externí 5,25“ pozice a I/O panel umístěný svrchu. Zdroj se instaluje do spodní pozice, vzadu jsou také průchodky pro vodní chlazení.

V základním balení naleznete trojici ventilátorů, které se postarají o to, aby vzduch ve skříni jen tak nestál a zbytečně nezahříval komponenty. Dovnitř se vejdou nejvýkonnější komponenty včetně dlouhých grafik jakou je dvoučipový Radeon HD 6990.

Cooler Master uvádí skříň CM 690 II s podporou USB 3.0
i Zdroj: PCTuning.cz

Změn sice není mnoho, Cooler Master opět recykluje, když nyní přidal podporu USB 3.0, ale proč měnit něco, co zjevně dobře funguje. Verze s označením Advanced přijde na rovných 100 euro, u modelu Plus nebyla cena zatím stanovena.

Zdroj: techPowerUp!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama