Corsair představil svá zatím nejdražší drátová sluchátka
i Zdroj: Corsair
Novinka Corsair představil svá zatím nejdražší drátová sluchátka

Corsair představil svá zatím nejdražší drátová sluchátka

David Jiránek

David Jiránek

20. 9. 2023 15:00 4

Corsair poslední měsíce stále více cílí na náročnější hráče a streamery. Právě pro ně je určen i nový headset, který se cenovkou řadí k tomu nejlepšímu, co můžete od této společnosti zakoupit.

Reklama

Corsair nabízí prémiovou řadu sluchátek Virtuoso, ke kterým se nově přidá model Pro. Jde o drátová headset, jehož hlavní doménou je otevřená konstrukce náušníků. To s sebou přináší řadu výhod i nevýhod. Otevřená konstrukce poskytuje jiné audio parametry, což oceníte například při poslechu hudby a sledování filmů. Virtuoso Pro ale cílí především na streamery. Zde jako hlavní výhodu Corsair zdůrazňuje možnost bavit se s okolím, aniž byste sluchátka museli sudnat z hlavy. Samozřejmě za nevýhodu lze považovat horší izolaci oběma směry. Vy uslyšíte okolí a to zase zvuky ve vašich sluchátkách.

Corsair představil svá zatím nejdražší drátová sluchátka
i Zdroj: Corsair

Corsair se rozhodl využít 50mm grafenové drivery s rozsahem 20 Hz až 20 kHz. Impendance je 32k ohmů na 1 KHz u mikrofonu pak 2,5k ohmů. Samotný mikrofon najdete na jednom z přibalených kabelů a je vícesměrový.

O připojení se stará odpojitelný kabel. Vybrat si můžete zakončení na jeden nebo dva 3,5mm jacky. K dispozici je také 4,4mm koncovka.

Sluchátka jsou k dispozici v černé a bílé variantě za 199 euro, v přepočtu skoro 5 tisíc korun. Jde tak o nejdražší drátová sluchátka od tohoto výrobce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama