corsair-ukazal-prvni-ctyrkanalovy-ddr3-kit-pro-sandy-bridge-e
Novinka Corsair ukázal první čtyřkanálový DDR3 kit pro Sandy Bridge-E

Corsair ukázal první čtyřkanálový DDR3 kit pro Sandy Bridge-E

Mirek Kočí

Mirek Kočí

14. 10. 2011 09:15 12

Paměti Dominator GT pracují na frekvenci 1866 MHz a jsou napájeny pouze 1,5 V. O jejich chlazení se stará rozvaděč tepla DHX+, který se soustředí nejen na paměťové čipy, ale dotýká (a tím i chladí) se i vlastního PCB.

Reklama

Corsair, jeden z nejznámějších výrobců příslušenství k počítačům, si po počítačové skříni Carbide R500 připravil i novinku, která je určena přicházejícím procesorům do patice LGA 2011, a tedy i základním deskám s čipovou sadou Intel X79. V příštích dnech začne prodávat čtyřkanálový kit v kapacitě 32 GB (4× 8 GB), jenž pracuje na frekvenci 1866 MHz, zatímco je napájen pouze 1,5 V.

Časování bylo nastaveno na slušných 9-10-9-27. V obchodech sadu naleznete zalistovanou pod označením CMT32GX3M4X1866C9. „Náše kit je určen pro použití ve výkonných sestavách, přičemž jej ocení zejména přetaktovači, hráči, ale také uživatelé, kteří k práci potřebují velkou kapacitu operační paměti,“ řekl viceprezident Corsairu, Thi La.

Doporučená koncová cena nových pamětí Dominator GT je stanovena na 999 dolarů, tedy přibližně 18 030 korun. V obchodech se objeví koncem měsíce. Záruka je doživotní.

Corsair ukázal první čtyřkanálový DDR3 kit pro Sandy Bridge-E
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: techPowerUp!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama