Corsair uvádí nová bezdrátová sluchátka HS80 RGB Wireless
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka Corsair uvádí nová bezdrátová sluchátka HS80 RGB Wireless

Corsair uvádí nová bezdrátová sluchátka HS80 RGB Wireless

David Jiránek

David Jiránek

20. 8. 2021 16:30

Společnost Corsair na trh uvádí nová bezdrátová sluchátka, která snadno připojíte k PC i Playstationu. Nabídnou kvalitní zvuk i pohodlí.

Reklama

Sluchátka HS80 RGB Wireless se nově zařadí do nabídky bezdrátových herních headsetů od Corsiaru. Výrobce se zaměřil na pohodlí a zvuk. Sluchátka mají velké uzavřené náušníky, které z vnější strany zdobí pouze malé podsvícené logo výrobce. Levá mušle obsahuje mikrofon, jež lze odklopit, přičemž dojde k jeho automatickému vypnutí.

Samotné mušle ukrývají 50mm neodymové drivery. Sluchátka jsou schopná při bezdrátovém připojení přenášet zvuk v 24bitové hloubce při 48kHz. O připojení se stará malý USB přijímač, který lze spárovat i s více produkty od Corsairu. Drátové připojení skrze USB-C nabídne zvukovou kvalitu 24 bitů při 96 kHz. Frekvenční rozsah je 20 Hz - 30 000 Hz.

Na levé mušli se dále nachází kolečko pro úpravu hlasitosti a vypínací tlačítko. Nalezneme zde také LED indikující stav nabíjení. Mikrofon rovněž ukazuje pomocí malého světelného pruhu svůj stav. Ačkoliv se Corsair chlubí v názvu RGB prvkem, který jde upravovat v aplikaci iCUE, sluchátka rozhodně nepatří mezi rušivě osvětlené modely. Pro někoho je to jistě dobře.

Corsair uvádí nová bezdrátová sluchátka HS80 RGB Wireless
i Zdroj: PCTuning.cz

Při bezdrátovém připojení udává Corsair výdrž až 20 hodin a dosah okolo 18 metrů. Aby byla odezva co nejnižší, využívají sluchátka technologii SlipStream. Při propojení s konzolí Playstation 5 si můžete vychutnat také Tempest 3D AudioTech. Nechybí ani podpora Dolby Atmos na PC.

Delší nošení by měl zpříjemnit nastavitelný pásek pod hlavovým mostem. Rozprostře tak váhu samotného headsetu.

Sluchátka najdete například na CZC.cz za cenu 3 990 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama