Cougar uvedl sněhově bílý zdroj
i Zdroj: Cougar
Novinka Cougar uvedl sněhově bílý zdroj

Cougar uvedl sněhově bílý zdroj

David Jiránek

David Jiránek

7. 11. 2022 18:45 3

Bílých počítačových komponent není nikdy dost, a ačkoliv zdroj ve většině skříní není pořádně vidět, jistě se na trhu neztratí. Novinka od Cougar nabídne tři varianty podle výkonu a modulární kabeláž.

Reklama

Cougar pojmenoval svůj nový zdroj jako GEX Snow, což je opravdu příznačný název. Dominuje mu totiž sněhově bílá barva včetně sladěného integrovaného ventilátoru. I samotné porty u tohoto modulárního zdroje mají bílé zabarvení. Estetiku tak narušují maximálně šedé šrouby z vnější strany.

Co se specifikací týče, půjde o 650W, 750W a 850W zdroje s účinností spadající do kategorie 80 Plus Gold. Zdroj disponuje jedním 12V railem, DC-to-DC a 120mm ventilátorem. Při využití do 40 % se větráček neroztočí a zdroj se tak dokáže do určité míry uchladit pasivně.

Cougar uvedl sněhově bílý zdroj
i Zdroj: Cougar

Všechny verze nabídnou jeden 24pinový ATX konetor, dva 8pinové EPS, čtyři 4pinové Molex a osm SATA konektorů. Slabší dvojice pak nabízí čtveřici 6+2pinových PCIe, silnější 850 W pak šest napájecích PCIe konektorů. Podle obrázků na stránkách výrobce jsou všechny kabely rovně bílé.

Cena bohužel nebyla zveřejněna. Na CZC.cz do té doby najdete klasické modulární zdroje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama