Cože? To je hra? Aneb podívejte se na nejrealističtější herní trailer současnosti
i Zdroj: DRAMA
Novinka Cože? To je hra? Aneb podívejte se na nejrealističtější herní trailer současnosti

Cože? To je hra? Aneb podívejte se na nejrealističtější herní trailer současnosti

Miroslav Ježek

Miroslav Ježek

24. 4. 2023 14:45 1

Na první pohled to prostě vypadá jako záběry z kamery člena policejní jednotky a vy se divíte, proč jsou na Steamu. A nakonec s úžasem zjistíte, že jde o herní trailer.

Reklama

Jistě, pár hezkých her už jsme viděli. Také víme, že Unreal Engine 5 je skutečně mocný nástroj pro tvorbu světů. Ale Unrecord, jak se hra jmenuje, je zatím nejdál ve fotorealistickém zpracování. Když se díváte na záběry, kterak člen zásahovky (či co) prochází polorozpadlou počmáranou budovou a honí kriminální živly (nejspíš), vypadá to jako náhodné policejní video z Youtube. Což je zároveň i chytrý tah, jak díky „nekvalitní kameře“ zakrýt nedokonalosti v zobrazení. Celek však působí naprosto realisticky, ať jde o zchátralé prostředí, okolní bordel, reálné nasvícení nebo přebíjení zbraně.

Unrecord má být taktická akce s novátorským přístupem, morálními dilematy a unikátním systémem střelby. Dějově je hra popsána jako detektivka, případně thriller. Hráč bude řešit kriminální případy a to obnáší i konverzaci s podezřelými, jejich zatčení a nebo likvidaci. Datum vydání zatím není známo, ale je celkem jisté, že o pozornost nouze nebude. Kanál IGN si nebyl jistý, jestli nejde o blud a vyšťourali assety (ona rozpadlá budova) z roku 2022, které byly v traileru použity, tudíž to vypadá, že autoři nekecají. Uvidíme. 

Trochu herní zábavy najdete i na CZC

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama