crytek-pripravuje-puvodni-crysis-na-xbox-360-spekulace
Novinka Crytek připravuje původní Crysis na Xbox 360 [spekulace]

Crytek připravuje původní Crysis na Xbox 360 [spekulace]

Mirek Kočí

Mirek Kočí

3. 7. 2011 13:15 36

Grafický a technologický etalon prý míří na konzole. Informaci potvrdily dvě na sobě nezávislé organizace, které se zabývají doporučením her.

Reklama

Zatímco majitelé silných počítačů si právě užívají Crysis 2 v očekávaném DirectX 11, s lepšími texturami, efekty a teselací, na webu se objevila zpráva, že Crytek připravuje konverzi původního dílu pro konzole.

Jeden z nejhezčích a nejnáročnějších titulů prý bude dostupný i pro Xbox 360. Jak víte, herní studio v roce 2007 tuhle možnost smetlo ze stolu a odůvodňovalo to tím, že konzole nemají dostatečně výkonný hardware, aby Crysis rozjely na slušné detaily. Po dalších čtyřech letech už to nejspíše neplatí.

Přizpůsobit Crysis 2 slabším sestavám byla chyba, tvrdí Crytek

Informaci, že hra zasazená na tropický ostrov, kde operují mimozemské entity, bude dostupná i pro platformu Microsoftu, potvrdila korejská organizace GRB, která se zabývá nezávislým doporučením her. Později ji přinesla i ratingová společnost ze Spojených států amerických, na té korejské zcela nezávislá.

Crysis 2 dostalo podporu DirectX 11. Stahujte očekávanou záplatu

Je možné, že Crysis bude převedeno do multiplatformního a ke konzolím mnohem smířlivějšího CryEnginu 3. A pokud se skutečně objeví, mají se konzolosti na co těšit. My ostatní budeme porovnávat grafickou stránku hry s nepřekonatelnou PC verzí.

Crytek připravuje původní Crysis na Xbox 360 [spekulace]
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: 1 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama