ctenarska-anketa-uzivatele-zatim-nechavaji-windows-8-chladnymi
Novinka Čtenářská anketa: uživatele zatím nechávají Windows 8 chladnými

Čtenářská anketa: uživatele zatím nechávají Windows 8 chladnými

Mirek Kočí

Mirek Kočí

9. 5. 2011 13:00 13

Uživatele jsou namlsaní výbornými „sedmičkami.“ Většina z nich tak přejde pouze v případě, že nový systém nabídné originální funkce a zajímavé novinky.

Reklama

V naší poslední anketě jsme se vás zeptali, zda výhledově plánujete přechod na operační systém Windows 8. Celkem hlasovalo 2533 čtenářů. Výsledky jsou poměrně zajímavé.

Většina z vás (celkem 35,5%) bude předcházet pouze v případě, že systém nabídne nové a originální funkce. V komentářích pod článkem, ale také v diskuzi na našem Facebooku, jste také často zmiňovali, že nehodláte přecházet z čistě finančních důvodů. Zkrátka, proč investovat do něčeho nového a neodzkoušeného, když zde máme bezvadně fungující Windows 7, že?

Naopak ihned po vydání si Windows 8 zakoupí 11,6% hlasujících. Upřímně, čekali jsme vyšší číslo. Zhruba stejně velká skupina s nákupem posečká o několik měsíců, až se vychytají mouchy a bude plně podporován třetími stranami.

Staň se fanouškem PCTuningu na Facebooku

Na základě recenzí se potom rozhodne 3,4% hlasujících. Windows 8 slibuje vlastní PDF čtečku, důraz na rozhraní Ribbon, pokročilé zálohování a funkci obnovení do továrního nastavení, čímž odpadne v případě komplikací disk reinstalovat. Microsoft tvrdí, že jde o riskantní krok. Uvidíme s čím nás překvapí.

Čtenářská anketa: uživatele zatím nechávají Windows 8 chladnými
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama