Novinka D-Link má síťový videorekordér s podporou PoE, H.265 a 4K

D-Link má síťový videorekordér s podporou PoE, H.265 a 4K

Mirek Kočí

Mirek Kočí

31. 5. 2021 19:02

Společnost D-Link představil 16kanálový síťový H.265 PoE videorekordér JustConnect (DNR-4020-16P). Jedná se o kompletní řešení pro IP kamerový dohled pro malé a střední firmy.

Reklama

DNR-4020-16P je vybaven porty PoE, jejichž pomocí lze připojit a napájet až 16 samostatných kamer, a je navržen tak, aby umožňoval monitorování, kdekoli je to zapotřebí. Podpora kódování H.265/HEVC (High Efficiency Video Coding) by měla snižovat nároky na potřebnou šířku pásma sítě a potěší i několik režimů nahrávání: nepřetržité, podle časového rozvrhu nebo při výskytu vybrané události.

Síťový videorekordér obsahuje dvě pozice pro pevné disky s maximální kapacitou 16 TB a nabízí také možnost zálohování videí na externí USB disk nebo alternativní síťové úložiště. K alarmovým vstupům lze připojit pohybové nebo kontaktní senzory automatického spouštění nahrávání. Alarmové výstupy zase dávají možnost zapínat například vizuální nebo akustickou výstražnou signalizaci.

DNR-4020-16P
i Zdroj: PCTuning.cz
DNR-4020-16P

Díky vestavěným HDMI a VGA portům a také podpoře klávesnice a myši se dá DNR-4020-16P používat k monitorování a přehrávání v reálném čase zcela samostatně a není zapotřebí další počítač ani software. Uživatelské rozhraní nabízí obsluhu 16 kanálů k simultánnímu živému zobrazení, nahrávání, přehrávání a ovládání pohybu a zoomování kamer. Bezplatná mobilní aplikace JustConnect+ pak umožňuje monitorování systému na dálku přes mobilní zařízení, například na smartphonu nebo tabletu.

Výrobce dále uvádí, že DNS-4020-16P je plně kompatibilní s nejnovější řadou kamer D-Link Vigilance a spolupracuje také s kamerami řady mydlink, které podporují standard ONVIF Profil S.

Cena a dostupnost

D-Link DNR-4020-16P je dostupný v ČR za cenu 11 499 Kč.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama