D-Link uvádí 2K kameru s možností otáčení a inteligentní AI detekcí
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka D-Link uvádí 2K kameru s možností otáčení a inteligentní AI detekcí

D-Link uvádí 2K kameru s možností otáčení a inteligentní AI detekcí

Mirek Kočí

Mirek Kočí

18. 8. 2021 13:36

Společnost D-Link oznámila nejnovější přírůstek do svého portfolia inteligentních kamer mydlink v podobě vnějšího modelu 2K Pan & Zoom Wi-Fi (DCS-8635LH). Tato videodohledová kamera vybavená umělou inteligencí (AI), zachytí záběry v reálném čase a s plným 360° pokrytím, které lze centrálně spravovat na dálku pomocí aplikace mydlink. Je také vybavena nočním viděním, které umožňuje vidět na vzdálenost až 7 m i v naprosté tmě.

Reklama

Díky designu odolnému vůči povětrnostním vlivům s krytím IP65 a dvoupásmové Wi-Fi konektivitě lze venkovní 2K QHD Pan&Zoom Wi-Fi kameru namontovat všude, kde je potřeba. Dodávána je s příslušenstvím, které umožňuje montáž na zeď, strop nebo sloup. Navíc díky podpoře kódování videa H.265 je využití sítě a internetu omezeno na minimum, a to i při sledování a nahrávání v rozlišení 2K.

Detekce pohybu a zvuku založená na AI (umělé inteligenci) zpracovává informace v reálném čase. Inteligentně vybírá objekty ve tvaru člověka a vozidla, stejně tak detekuje zvuk rozbití skla. DCS-8635LH je jednou z prvních kamer Smart Home na světě s integrovaným detektorem rozbití skla. Pokud kamera zaznamená rozbití skla, budete okamžitě upozorněniv. Přímo v kameře je také zabudovaný mikrofon s reproduktorem pro obousměrnou komunikaci, které se zvukovou sirénou o hlasitosti 90 dBa slouží k případnému vystrašení a odrazení lupičů.  

2K QHD Pan & Zoom Wi-Fi kamera
i Zdroj: PCTuning.cz
2K QHD Pan & Zoom Wi-Fi kamera

Pokud kamera detekuje narušení (pohyb nebo zvuk), může automaticky spustit záznam videa na microSD kartu nebo bezpečně nahrát incident do cloudu. Využít lze také snadné nahrávání do NVR, VMS nebo NAS kompatibilního ONVIF systému s podporou kamery pro ONVIF profil S. Zařízení kompatibilní s ONVIF můžete navíc použít k ovládání i nastavení kamery bez použití aplikace mydlink. V aplikaci mydlink pak můžete manuálně spustit nahrávání přímo do vašeho telefonu.

DCS-8635LH je kompatibilní s asistenty Google Assistant a Amazon Alexa pro hlasové ovládání. Podporuje také nejnovější šifrování Wi-Fi WPA3 k zajištění bezpečnějšího připojení.

Cena a dostupnost

Nová 2K QHD Pan & Zoom Wi-Fi kamera DCS-8635LH je v ČR dostupná za 3 799 Kč.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama