Další myš ze slitiny hořčíku, tentokrát s rozumnou cenou
i Zdroj: pwnage.com
Novinka Další myš ze slitiny hořčíku, tentokrát s rozumnou cenou

Další myš ze slitiny hořčíku, tentokrát s rozumnou cenou

David Jiránek

David Jiránek

6. 3. 2023 14:00 5

Společnost Pwnage představuje novou lehkou myš Stormbreaker, která po vzoru Razer Viper Mini Signature Edition využívá slitinu hořčíku. Cenovka ovšem klesla o několik tisíc korun.

Reklama

Razer před několika týdny vyrazil řadě fanoušků dech se speciální edicí myši Viper Mini. Ta využívá místo plastů v oblastech exteriéru hořčíkovou slitinu. Obdobně je na tom i Stormbreaker od Pwnage. Největším rozdílem je ovšem cena. Stormbreaker bude stát okolo 170 dolarů, tedy 3 700 korun v přímém přepočtu. Razer chce za svoji alternativu o sto dolarů více.

Stormbreaker váží 53 gramů, tedy o 4 gramy více než Viper Mini SE. Nabízí ovšem jemnější dírkování, respektive kosodélníkové výřezy po horní straně i na bočnicích. Na myši nalezneme kromě standardních hlavních tlačítek také dvě boční u palce. Podsvícení zde ovšem nehledejte.

Myš je bezdrátová, na baterii vydrží 120 hodin a nabijete jí za 60 až 90 minut. Stormbreaker využívá PAW 3395 senzor, který lze v myši snadno posouvat dopředu a dozadu. Na spodní straně nalezneme PTFE kluzáky, nicméně k dispozici jsou i skleněné podložky. Bezdrátové připojení probíhá pomocí donglu a polling rate je slušných 2000 Hz.

Další myš ze slitiny hořčíku, tentokrát s rozumnou cenou
i Zdroj: PCTuning.cz

Myš je k dispozici v celkem sedmi barevných variantách a zakoupit lze kromě tří verzí kluzáků také protiskluzové nálepky na bočnice a tlačítka. V nejvyšší specifikaci tak myš stojí 209 dolarů. Prodej začne v dubnu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama