dalsi-sitovy-akcelerator
Novinka Další síťový akcelerátor

Další síťový akcelerátor

Michal Mitrega

Michal Mitrega

24. 3. 2009 00:00 11

Je tomu už dávno co společnost Bigfoot Networks představila rozšiřující kartu Killer NIC, která slibovala lepší odezvu, připojení a více FPS při hraní PC her. Nástupce je tady.

Reklama

Killer Xeno NIC je další verze, která by měla být lepší a levnější než jeho předchůdce. Trik spočívá především ve snížení zátěže, kterou jinak musí nést procesor. Tomu napomůže i integrovaná vyrovnávací paměť. Nový model používá PCI-E rozhraní, které je nutné pokud máte opravdu rychlé připojení a USB port pro nahrávání dalších aplikací.

Další síťový akcelerátor
i Zdroj: PCTuning.cz

Další novinkou je VoIP akcelerace pro programy jako je Team Speak a Ventrilo. Trik opět spočívá v přebrání výpočtů pomocí NPU (Network Processor Unit) čipu a propojení sluchátek přes kartu (která se propojí se zvukovou kartou) - věru nic pro audiofily.

Killer Xeno přijde ve dvou verzích - Ultra a Pro. Oba dva modely budou mít 400MHz NPU, ale budou se lišit množstvím paměti. Ultra verze se může pochlubit 256MB, zatímco Pro 'jenom' 128MB. Na Ultra verzi je navíc ozdobný kousek kovu a osmimístný status displej. Za karty zaplatíte 130 a 95 euro. Pro verze bude dostupná v dubnu, Ultra pak o měsíc později.

Zdroje: Fudzilla

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama