death-stranding-pro-pc-bude-mit-neprolomitelnou-ochranu-denuvo
Novinka Death Stranding pro PC bude mít neprolomitelnou ochranu Denuvo

Death Stranding pro PC bude mít neprolomitelnou ochranu Denuvo

Mirek Kočí

Mirek Kočí

6. 3. 2020 10:00 6

Kdy vyjde Death Stranding na PC? To je otázka, která nás už trápit nemusí, jelikož vydavatelství 505 Games v uplynulých dnech oznámilo, že se tak stane 22. června. Verze pro počítače dorazí s řadou vylepšení, jako např. detailnější grafikou, ale bohužel bude také zahrnovat ochranu Denuvo, která mnohdy znatelně zpomaluje chod PC.

Reklama

Jak už asi víte, hry chráněné programem Denuvo vyžadují aktivaci online před spuštěním softwaru. To pro lidi, kteří mají špatné připojení k internetu, představuje docela problém. Dalším negativem této ochrany je neblahý vliv na celkový výkon PC a životnost uložišť. Je pravděpodobné, že po několika měsících Denuvo odstraní samotní vývojáři, zpočátku se s ním ale budeme muset naučit žít.

Death Stranding je unikátní sci-fi hra, v níž se planeta ocitla na pokraji kolapsu a je na hlavním hrdinovi Samu Bridgesovi, aby se vydal skrz zpustošenou zemi a zachránil lidstvo před vyhynutím. Cíl hlavního hrdiny není malý – je nutné, aby znovu spojil izolovaná města a rozpadající se společnosti.

Death Stranding pro PC bude mít neprolomitelnou ochranu Denuvo
i Zdroj: PCTuning.cz

Závěrem dodejme, že hru si už nyní můžete předobjednat a získat tak celkem zajímavý bonusový obsah v obchodech Steam i Epic Games Store. Pro konzole PlayStation 4 je Death Stranding dostupné od 8. listopadu loňského roku, na počítače se tedy dostane s více než sedmiměsíčním zpožděním.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama