dell-uvede-tablet-latitude-st-s-operacnim-systemem-windows-7
Novinka Dell uvede tablet Latitude ST s operačním systémem Windows 7

Dell uvede tablet Latitude ST s operačním systémem Windows 7

Mirek Kočí

Mirek Kočí

8. 11. 2011 10:00 5

První várka dorazí do obchodů koncem listopadu. Přeběžnou objednávku ale můžete učinit už nyní, a to přímo na stránkách výrobce.

Reklama

Americká firma Dell si pro firemní uživatele připravila nový multimediální tablet Latitude ST. Ten má dotykový displej s úhlopříčkou 10,1“ a rozlišením 1280 × 800 pixelů.

Ovládat jej lze jak pomocí prstů, tak dotykovým perem (stylusem). O svižnost operačního systému Windows 7 se stará procesor na nominálním taktu 1,5 GHz.

Pro vaše data je připraven solid-state disk (SSD) o velikosti 64 GB, či 128 GB. Na zadní straně se kromě systémového mikrofonu nachází i 5Mpx fotoaparát, se schopností pořizovat záznam videa v rozlišení 720p.

Samozřejmostí je integrace modulu WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, GPS a volitelně také 3G. V boční části se nachází slot pro rozšiřující paměťové karty SD, USB konektor a výstup HDMI. Na baterku by mělo zařízení vydržet sedm hodin.

Pravděpodobně jde o jeden z posledních tabletů Dellu s operačním systémem Windows 7. Další modely již poběží na Windows 8. Cena základní verze Latitude ST činí 859 dolarů.

Dell uvede tablet Latitude ST s operačním systémem Windows 7
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: TCM

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama