delta-six-netradicni-ovladac-pro-strilecky-ve-tvaru-pusky
Novinka Delta Six: Netradiční ovladač pro střílečky ve tvaru pušky

Delta Six: Netradiční ovladač pro střílečky ve tvaru pušky

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

5. 10. 2012 06:00 4

Díky akcelerometru a dalším senzorům lze nahnutím pušky ve hře skutečně mířit. Lahůdkou je pak střilení odstřelovací puškou nebo skutečným granátometem.

Reklama

Zahrát si na opravdové vojáky, kteří používají zbraně, spoušť, vyměňují zásobníky a zaměřují skrze hledí a ne jen mačkat klávesy na klávesnici. Přesně to poskytne nový herní ovladač Delta Six. Ten je určen hráčům first person stříleček. Základem je malý samopal, na který se pak dají nasadit další součásti. Prodloužená hlaveň, 2 pažby, rukojeť, tlumiče, zaměřovače, granátomet a podobně.

Delta Six: Netradiční ovladač pro střílečky ve tvaru pušky
i Zdroj: PCTuning.cz

Ve zbrani je zabudovaný akcelerometr, který se používá při míření. Nakláněním zbraně se otáčíte, zapřením se ramenem do zbraně se aktivuje míření, díky přítomnému senzoru tlaku. Spouští pak už jen střílíte. Když chcete vystřelit granátometem, jednoduše jím vystřelíte. I výměna zásobníku probíhá reálné a vy tak musíte zásobník vysunout. V následujícím videu je vše vidět.

Na rukojeti je ještě trojice tlačítek, čtvrté je pak na prodloužené hlavni. Ovladač je bezdrátový, bude mu teda nutné při častém hraní dobíjet baterie. O ceně se ví zatím jen to, že základ (mini gun) bude stát 89 dolarů (2 000 Kč).

Zdroj: Engadget

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama