directx-11-pro-crysis-2-zatim-nebude-tvrdi-crytek
Novinka DirectX 11 pro Crysis 2 zatím nebude, tvrdí Crytek

DirectX 11 pro Crysis 2 zatím nebude, tvrdí Crytek

Mirek Kočí

Mirek Kočí

29. 3. 2011 15:06 31

Hráči si zatím musí vystačit s DirectX 9. Spekulace o chystané DX11 záplatě uťal komununitní manažer Cryteku. 

Reklama

Takřka všemi herními médii včera proběhla zpráva, že Crytek v řádu několika hodin zpřístupní záplatu, která do hry Crysis 2 zakomponuje očekávané využití rozhraní DirectX 11. Jako první o tom informoval server Maximum PC, zakrátko zprávu převzali všichni.

Hráči okamžitě oslavovali v diskuzích pod články a zdálo se, že grafické karty budou mít po několik příštích let znovu co dělat. Nadšení zavládlo také v baště série Crysis, na fóru MyCrysis.

Spekulace ale nakonec uťal komunitní manažer Cryteku s přezdívkou Cry-Tom. „Žádný patch (záplatu) jsme nepotvrdili. Vůbec netuším, proč o tom ta stránka informuje. Vlákno zamykám, stejně jako další, které šíří nepravdivé informace. Když se rozhodneme o patchi, či dalších důležitých věcech informovat, jako první se to objeví zde na MyCrysis. Pokud o patchi uslyšíte někde jinde, buďte si jistí, že informace se nezakládají na pravdě,“ uvedl na vysvětlenou a vlákno zamkl.

Nepřehlédněte:

recenze:

Crysis 2 – druhou apokalypsu si zahraje (téměř) každý

Takže jaký z toho plyne závěr? Server Maximum PC si ze všech pěkně vystřelil. A my nakonec víme, že Crysis 2 rozhraní DX11 zatím podporovat nebude. Po velkoh*b*ch prohlášeních šéfa Cryteku, který o tom v uplynulém roce ujišťoval i několikrát do měsíce, to nyní vypadá tak, že hráči se (zatím) holí tupou žiletkou ,-)

DirectX 11 pro Crysis 2 zatím nebude, tvrdí Crytek
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: MyCrysis

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama