do-arma-3-pribylo-nove-dlc-art-of-war-vytezek-z-prodeje-pomuze-obetem-ozbrojenych-konfliktu
Novinka Do Arma 3 přibylo nové DLC Art of War. Výtěžek z prodeje pomůže obětem ozbrojených konfliktů

Do Arma 3 přibylo nové DLC Art of War. Výtěžek z prodeje pomůže obětem ozbrojených konfliktů

Mirek Kočí

Mirek Kočí

23. 2. 2021 15:16

Vývojáři ze studia Bohemia Interactive oznamují vydání nového rozšíření pro jejich vojenskou simulaci Arma 3. Sto procent výnosů z prodeje nového DLC s názvem Art of War poputuje na charitativní účely, konkrétně na konto Mezinárodního výboru Červeného kříže (ICRC), který pomáhá obětem ozbrojených konfliktů po celém světě.

Reklama

Mezi hlavní novinky DLC Art of War patří virtuální umělecká výstava (Showcase Art of War). Její návštěvníci si mohou prohlédnout nejzajímavější díla, která vzešla z nedávné komunitní soutěže. Ve virtuální galerii nechybí ani výběr těch nejpovedenějších screenshotů od talentovaných herních fotografů.

Nové rozšíření do hry přidává také singleplayerovou misi (Showcase Cultural Property), ve které mají hráči za úkol zachránit cenné umělecké artefakty, ukradené během zuřícího válečného konfliktu. DLC do základní hry přidává i nové kusy oblečení, výbavy a objekty inspirované světem umění, stejně jako sérii unikátních Steam achievementů.

Cena a dostupnost

Rozšíření Arma 3 Art of War Charity Pack je nyní dostupné na platformě Steam za základní cenu 1,99 eur. Hráči, kteří chtějí na dobrou věc přispět ještě významněji, mohou DLC zakoupit za volitelnou cenu 4,99 respektive 9,99 eur (všechny 3 verze nabízí stejný obsah).

Po ukončení sbírky (později v roce 2021) bude rozšíření Art of War k dispozici všem vlastníkům základní hry Arma 3 zdarma. V rámci podpory nového DLC běží na Steamu také slevová akce na základní hru a všechna DLC. Slevy se pohybují od 50 do 75 % a platí až do 1. března.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama