do-ceska-dorazily-chytre-hodinky-asus-zenwatch-s-kozenym-reminkem
Novinka Do Česka dorazily chytré hodinky Asus ZenWatch s koženým řemínkem

Do Česka dorazily chytré hodinky Asus ZenWatch s koženým řemínkem

Mirek Kočí

Mirek Kočí

26. 6. 2015 20:30 4

Na českém trhu se začala prodávat první generace chytrých hodinek Asus ZenWatch (WI500Q), která láká na elegantní kožený řemínek a zvýšenou odolnost s certifikací IP55. Ta zaručuje částečnou ochranu před vniknutím prachu a odolnost proti stříkající vodě nebo potopením.

Reklama

Asus ZenWatch běží na operačním systému Android Wear od Googlu, který překrývá grafická nadstavba ZenUI. Ta dává uživatelům na výběr z více než 100 různých typů ciferníků a z celé řady užitečných funkcí. Chcete rychle odmítnout hovor, dálkově ovládat fotoaparát telefonu nebo „prozvonit“ váš smartphone, abyste zjistili, kde v pokoji se právě nachází? Se ZenWatch na ruce to není žádný problém. Zobrazování nejrůznějších notifikací je samozřejmostí.

Veškeré informace má uživatel k dispozici na zaobleném dotykovém 1,63" AMOLED displeji s rozlišením 320 × 320 pixelů, který před poškrábáním chrání tvrzené sklo Corning Gorilla Glass 3. Výkonnostní potenciál hodinek předurčuje procesor Snapdragon 400 s pracovní frekvencí 1,2 GHz, kterému asistuje 512 MB operační paměti RAM. Uživatelům je k dispozici interní paměť o velikosti 4 GB. Konektivitu zajišťuje bezdrátová technologie Bluetooth 4.0 a microUSB port.

Na ruce drží hodinky kožený řemínek, který lze díky standardizované 22mm ose snadno vyměnit za jiný. Pro nabíjení vestavěné baterie s kapacitou 1,4 Wh je určena speciální kolébka s microUSB portem. Kompatibilita hodinek je zaručena s ja

kýmkoliv smartphonem se systém Android 4.3 a novějším. Asus ZenWatch s koženým páskem můžete zakoupit v internetovém obchodu CZC.cz za 6 490 Kč včetně DPH.

Technické parametry

  • Operační systém: Android Wear
  • Displej: 1,63 palců, 320 × 320 px, 278ppi, dotykový, AMOLED, Corning Gorilla Glass 3
  • Procesor: Qualcomm Snapdragon 400 s taktem 1,2 GHz
  • Operační paměť: 512 MB Interní paměť: 4 GB eMMC Stupeň krytí: IP55
  • Senzor: 9osý senzor, snímač tepové frekvence
  • Konektivita: Bluetooth 4.0, microUSB Audio: vestavěný mikrofon
  • Rozměry: 50,6 × 39,8 × 7,9-9,4 mm Hmotnost: 50 gramů (tělo) a 25 gramů (řemínek)
  • Baterie: Li-polymerová 1,4 Wh Barevné provedení: hnědý kožený řemínek

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama