do-programu-xbox-live-gold-se-vali-hitman-tekken-tag-tournament-2-a-dalsi
Novinka Do programu Xbox Live Gold se valí Hitman, Tekken Tag Tournament 2 a další

Do programu Xbox Live Gold se valí Hitman, Tekken Tag Tournament 2 a další

Mirek Kočí

Mirek Kočí

3. 9. 2019 10:00

Microsoft opět přichystal pro členy Xbox Live Gold nabídku zajímavých her, kterým tentokrát vévodí Hitman – The Complete First Season. Předplatitelé se mohou už tradičně těšit na celkem čtyři tituly: dva pro Xbox One a dva pro Xbox 360, přičemž hry pro Xbox 360 jsou díky zpětné kompatibilitě hratelné i na konzolích Xbox One.

Reklama

Hitman: The Complete First Season

Dostupnost: 1. 9 až 30. 9. pro Xbox One

Ve světě hry Hitman: The Complete First Season zažijete napínavý špionážní thriller, v němž bude vaším úkolem fyzická likvidace významných cílů. Tato kompletní kolekce výzev a kontraktů je rozdělena na jednotlivé epizody a zavede vás na všechna místa ve hře, jako je Paříž, Sapienza, Marakéš, Bangkok, Colorado nebo Hokkaidó.

We Were Here

Dostupnost: 16. 9 až 15. 10. pro Xbox One

Spojte síly s kamarádem anebo někým dosud neznámým online a pokuste se uniknout z opuštěného zámku ve hře We Were Here. V ní se vy a váš spoluhráč octnete uvězněni v různých částech záhadného zámku plného nelehkých hádanek. Vaše vzájemná spolupráce a hlasová komunikace jsou klíčem k úniku, protože každá místnost znamená test vašeho důvtipu.

Earth Defense Force 2025

Dostupnost: 1. až 15. 9. pro Xbox One a Xbox 360

Znovu se postavte do boje za záchranu lidstva v Earth Defense Force 2025. Od poslední invaze mimozemšťanů uběhlo osm let, které přinesly mír a prosperitu. Ravagers se ale vrací a tentokrát jsou silnější než kdykoli předtím. Využijte stovek různých tříd postav k odražení drtivého útoku obřích mimozemšťanů a zachraňte svět.

Tekken Tag Tournament 2

Dostupnost: 16. až 30. 9. pro Xbox One a Xbox 360

Nejlepší bojovníci světa se vrací ve hře Tekken Tag Tournament 2 a v arzenálu mají brutální komba úderů. Se solidní hratelností a obrovskou nabídkou oblíbených postav nebudete mít problém vybrat si svého favorita v boji o absolutní vítězství.

Další novinky ze světa Xboxu

Xbox Game Pass – nové tituly

Blair Witch
The Bard’s Tale IV: Director’s Cut
Kingdom Come: Deliverance
Devil May Cry 5
Stellaris: Console Edition
Age of Empires: Definitive Edition (PC)
Ape Out (PC)

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama