dotcom-uz-je-na-svobode
Internet Novinka Dotcom už je na svobodě

Dotcom už je na svobodě

Jaroslav Lexa

Jaroslav Lexa

22. 2. 2012 07:00 16

Přerostlý novodobý Robin Hood, který bohatým filmovým studiům bral a chudým uživatelům internetu dával, byl propuštěn na kauci.  

Reklama

Přibližně před měsícem se prudce začala měnit tvář internetu. Teatrálně byli zatčeni majitelé MegaUpload impéria, jejich servery byly zabaveny a v návaznosti na to se rozhoda ukončit činnost či alespoň změnit podmínky používání řada filesharingových služeb. Kdo by se nebál provozovat někde legální služby, když americká FBI může zatknout člověka mimo USA.

Dotcom už je na svobodě
i Zdroj: PCTuning.cz


 

Kim Dotcom alias Kim Smith byl ale prozatím propuštěn na kauci, novozélandský soudce došel k rozhodnutí, že je útěk nebo skrývání Dotcoma nepravděpodobné, protože jeho pohádkový majetek byl zabaven. Sice byly podle všeho objeveny nějaké čtyři Filipínské účty, ale ty jsou prý prázdné. Žalobce sice namítal, že Dotcom může mít mnohem více peněz, ale soudce námitku smetl ze stolu. Aby ne, když si Kim vybral kapesný ze čtyř kont. Další fotky Kima kterak je oblečený ve vířivce s bandou modelek budou následovat.

Jednou z věcí, která podmínila Kimovo propuštění na svobodu, je jeho absolutní zákaz používání internetu. Někdo si holt nemůže ani stáhnout maily, aby při tom nepáchal mezinárodní zločin obřích rozměrů.

Kim Dotcom stále čeká na stání ohledně jeho vydání do Ameriky. To se bude konat druhého března.

Zdroj:  Verge

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama