Doživotní licence na Microsoft Office a Windows 11 za pár euro
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka Doživotní licence na Microsoft Office a Windows 11 za pár euro

Doživotní licence na Microsoft Office a Windows 11 za pár euro

Komerční sdělení
9. 1. 2024 07:00 11

Jak je možné nepoužívat doživotní licenci Microsoft Office 2021 za 26,75€, pokud potřebujete pracovat na počítači?

Reklama

Microsoft Office si může stáhnout kdokoli, ale problém je v tom, že k jeho aktivaci a správnému používání potřebujete licenci. K dispozici je také služba Microsoft 365, ale musíte platit roční předplatné. I když je Microsoft 365 v současnosti nejoblíbenější a nejpoužívanější platformou Office, společnost Microsoft stále každých několik let vydává starší softwarové balíčky. Nejnovější verzí je Microsoft Office 2021 a u těchto balíků platíte jednorázový poplatek za doživotní licenci softwaru. Pokud potřebujete jen některé aplikace Microsoft Office a model předplatného Office 365 pro vás nemá smysl, pak je solidní volbou Microsoft Office 2021. v silvestrovském výprodeji počítačového softwaru na Godeal24 je nejnovější Office 2021 Pro jen za 26,75 €! Těšit se můžete na Excel, Word, PowerPoint, outlook, Onenote, Access a Publisher. Z nich Excel pomáhá organizovat data a tabulky, Word lze využít k finalizaci a úpravám textu a PowerPoint zatraktivňuje prezentace. Pokud chcete využít ještě větší slevy, můžete si koupit akční balíček Office 2021 Pro Plus 5 PC (pro uživatele Windows) jen za 15,43 €! Kromě toho je výhodnou volbou také Windows 11 Pro za pouhých 13,55 €. Po aktivaci systému Windows 11 bude běžnou zkušeností, že se počítače "zapnou během několika sekund". Užívat si extrémně rychlé prostředí v novém roce bude přínosné pro práci i život. Akce je dostupná pouze do 1. února.

Office, Windows a další nástroje od Godeal24

Produkty kancelářské řady

Pro ověření ceny použijte slevový kód DDA62

Jaké jsou výhody upgradu systému Windows 11?

Steve Dispensa, viceprezident společnosti Microsoft, představil následující výhody po přechodu na systém Windows 11 Pro:

  • optimalizace správy paměti a prostředků procesoru, zejména pro okna v popředí;.
  • v prohlížeči lze uspáním neaktivních karet a upřednostněním aktivních karet v popředí snížit využití paměti o 32 % a využití procesoru o 37 %;
  • Nový aktualizační engine stahuje ze serverů společnosti Microsoft pouze potřebné soubory, čímž se rychlost aktualizace zvyšuje o 40 %.
  • Rychlejší obnovení díky optimalizaci volání hardwarových komponent pro lepší celkovou správu paměti a snížení fragmentace mezi kritickými vlákny zpracování, čímž se vyhradí výkon pro vlákna, která ho skutečně potřebují.

Chcete-li tedy aktualizovat Win11, je nutnou podmínkou, aby vaše hardwarové vybavení počítače drželo krok, přátelé mohou ke zjištění použít nástroj pro kontrolu stavu počítače, pokud splňujete hardwarové požadavky, lze okamžitě aktualizovat.

Produkty řady Windows

Pro ověření ceny použijte slevový kód DDA50

Rodina produktů Windows+Office

Pro ověření ceny použijte slevový kód DDA62

Velkoobchodní exkluzivní, není nutný žádný slevový kód

Další počítačové nástroje

Proč je Godeal24 tak populární po celém světě?

Godeal24 nabízí originální licence a software, které jsou založeny především na dlouholetých zkušenostech v oblasti softwarových produktů pro PC. Godeal24 nabízí nepřetržitou technickou podporu, která každého kupujícího provede od nákupu až po "instalaci". Také v případě omylem zadaného nesprávného licenčního klíče provede Godeal24 okamžitě změnu bez jakýchkoli problémů a čekání.

Kontakt na Godeal24: service@godeal24.com

Při nákupu můžete platit kreditní kartou VISA/MASTERCARD nebo přes PayPal.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama