dropbox-reaguje-na-sve-protivniky-vetsi-kapacita-a-automaticke-nahravani
Novinka DropBox reaguje na své protivníky: Větší kapacita a automatické nahrávání

DropBox reaguje na své protivníky: Větší kapacita a automatické nahrávání

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

29. 4. 2012 09:00 14

Něco takového muselo přijít, protože konkurenční Google a Microsoft měli lepší podmínky. Výhodou DropBoxu je sice široké použití všude možně, ale kapacita je potřeba. A mezi 25 a 2 GB je velký rozdíl.

Reklama

DropBox je služba, do které si můžete nahrávat své soubory a kdykoli si je stáhnout například do telefonu, notebooku, nebo počítače. Výhodou této služby je právě multiplatformost. Lze ji požívat na Mac OS, iOS, Androidu, Windows, Linuxu. V tomto směru se ale v poslední době děli velké věci. Microsoft oficiálně přišel se staronovou službou SkyDrive, což je principielně to samé. Se stejným přišel i Google, který tuto službu nazývá Drive. Po těchto obou službách musel DropBox přijít s něčím novým. A tady je pár novinek.

DropBox reaguje na své protivníky: Větší kapacita a automatické nahrávání
i Zdroj: PCTuning.cz

Začátkem týdne přidali vývojáři DropBoxu možnost sdílet, nebo spíše možnost zobrazení vašich souborů uživatelům, kteří nejsou uživateli služby DropBox. Co se týče kapacity, tak DropBox se svými 2 GB byl oproti Microsoftu s jeho 25 GB a Googlu s 5 GB docela pozadu. DropBox tak rozšířil základní velikost na 3 GB, která se bude automatick zvětšovat o 500 MB. Další novinkou je automatické nahrávání fotek a videí. Můžete si tak nastavit, že se budou automaticky nahrávat fotky po té, co váš fotoaparát připojíte k počítači. Nebo třeba fotky, které pořídíte telefonem, se automaticky ihned nahrají do cloudu do soukromé složky s fotkami. To vše bez snižování kvality a zmenšování fotografií.

Zdroj: Tom's Guide

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama