druhy-letosni-offline-turnaj-v-call-of-duty-2-prinesl-mnoho-prekvapeni
Novinka Druhý letošní offline turnaj v Call of Duty 2 přinesl mnoho překvapení

Druhý letošní offline turnaj v Call of Duty 2 přinesl mnoho překvapení

Mirek Kočí

Mirek Kočí

20. 5. 2011 13:00

Na druhém letošním offline turnaji pro příznivce stále populární akční hry Call of Duty 2 se zrodilo plno překvapivých výsledků. V konečném pořadí vyhořeli téměř všichni favorité, turnaj LYNX Grunex Call of Duty 2 LAN byl plný překvapení!

Reklama

Druhou květnovou sobotu se do pražské herny BattleZone sjela česko-slovenská komunita hráčů akční hry Call of Duty 2 s jediným cílem - poprat se o lákavé ceny a užít si skvělou turnajovou atmosféru.

Pro nejlepší byla připravena finanční odměna 13 000Kč a zajímavé dárkové předměty, které přilákaly i polský tým Gameburg. Na turnaji nemohly chybět známé týmy jako třeba eSuba, SnoopY nebo Cracked Gamers. Ani jeden z těchto týmů se ovšem nedokázal probojovat na stupně vítězů.

Turnaj se překvapivě nepovedl ani eSubě.

Hlavním partnerem turnaje se staly počítače české značky LYNX, které si zakládají na perfektním výkonu a stabilitě. Perfektní výkon ovšem chyběl favoritům tohoto turnaje. Postoupit do vyřazovací fáze turnaje, neboli Play-Off, nebyl problém pro žádný favorizovaný tým, ale do tuhého šlo hned na začátku Play-Off.

Druhý letošní offline turnaj v Call of Duty 2 přinesl mnoho překvapení
i Zdroj: PCTuning.cz

Hned v prvním kole Play-Off se s turnajem musela rozloučit trojice favoritů, což byl pro většinu komunity poměrně velký šok. Po svých prohrách se tak na cestu domů vydaly celky SnoopY, eSuby i Cracked Gamers. V semifinále se představila čtveřice, na kterou by si před turnajem vsadil jen málokdo.

Mezi 3 české týmy se probojovali polští Gameburg Team. Polský tým byl po prohře s OX.Enermax odsunut do boje o bronzové medaile a jejich soupeř vzešel ze souboje eNesible - FeW GamerS, ve kterém byl úspěšnější prvně zmiňovaný celek.

Ceny za první místo pro sebe nakonec urvala sestava OX.Enermax, která si se svým soupeřem ve finále poradila poměrně hladce. V boji o třetí místo porazil polský tým soupeře z FeW GamerS.

Druhý letošní offline turnaj v Call of Duty 2 přinesl mnoho překvapení
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Grunex

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama