dynabook-satellite-pro-l50-g-dorazi-pristi-mesic-s-vydrzi-az-10-hodin
Novinka Dynabook Satellite Pro L50-G dorazí příští měsíc s výdrží až 10 hodin

Dynabook Satellite Pro L50-G dorazí příští měsíc s výdrží až 10 hodin

Mirek Kočí

Mirek Kočí

26. 11. 2019 16:00

Dynabook oznamuje nový firemní notebook Satellite Pro L50-G, který představuje atraktivní přístroj se slušným hardwarem v lehkém provedení. Dle výrobce je novinka  určena zejména zaměstnancům malých a středních podniků pro produktivní práci v kanceláři i na cestách.

Reklama

Notebook Satellite Pro L50-G je založen na procesorech Intel Core 10. generace, které nabízejí dostatečný výkon, ale zároveň jsou i šetrné k baterii počítače. Ve výbavě nechybí ani podpora duálního úložiště kombinující SSD a HDD, nejnovější rozhraní Wi-Fi 6 či akumulátor s výdrží až deset hodin na jedno nabití.

Matný patnáctipalcový displej s antireflexní úpravou má rozlišení Full HD, tedy 1 920 × 1 080 pixelů. Notebook nabízí i řadu moderních možností připojení, včetně univerzálního portu USB Type-C, tří rozhraní USB Type-A a HDMI konektor v plné velikosti. Kromě Wi-Fi 6 umožňuje snadné a rychlé připojení k internetu či interní síti také gigabitový ethernet. Pro videokonferenční hovory, případně selfie fotografie, je zařízení vybaveno webovou HD kamerou. Účinné zabezpečení uložených dat pak zajišťuje možnost přihlášení pomocí biometrických funkcí s využitím čtečky otisků prstů (SecurePad) a autentizace obličeje. Zachování soukromí posiluje také posuvný kryt objektivu webové kamery.

Satellite Pro L50-G má štíhlé provedení s tloušťkou menší než 19,9 mm a hmotností 1,7 kilogramu. Počítač bude v Evropě dostupný od poloviny prosince. Doporučenou cenu pro český trh zatím neznáme.

Dynabook Satellite Pro L50-G dorazí příští měsíc s výdrží až 10 hodin
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama