dynabook-zacne-prodavat-notebooky-satellite-pro-c40-a-c50-pro-firmy-a-studenty
Novinka Dynabook začne prodávat notebooky Satellite Pro C40 a C50 pro firmy a studenty

Dynabook začne prodávat notebooky Satellite Pro C40 a C50 pro firmy a studenty

Mirek Kočí

Mirek Kočí

18. 11. 2020 17:00

Dynabook dnes představuje dva notebooky řady Satellite Pro – nový 14palcový C40-H, který kombinuje mobilitu s cenovou dostupností, a aktualizovaný 15palcový model C50-H s novými procesory, displejem a rozšířenými možnostmi pamětí a datových úložišť.

Reklama

S hmotností pouhých 1,55 kg a tloušťkou 18,9 mm se C40-H snadno přenáší a jeho až 10hodinová výdrž baterii z něj činí spolehlivého společníka na cestách. Počítač zaujme také tenkým rámečkem kolem 14" HD nebo FHD displeje s antireflexní úpravou. Druhý, 15" notebook, nabízí výdrž na baterie po dobu až 9,5 hodin a možnost osazení FHD displejem s jasem 250 nitů.

Pro celodenní pohodlné psaní a ovládání jsou obě zařízení vybavena velkou klávesnicí a ClickPadem podporujícím Precision TouchPad s tím, že 15" model přidává také numerický blok kláves. Volitelně je možné oba notebooky vybavit SecurePadem se čtečkou otisků prstů. Zaujmout se dále snaží i výkonnými procesory Intel Core 10. generace, pamětí DDR4 RAM až 16 GB a umožňují využití rychlého SSD o kapacitě až 512 GB.

Dynabook začne prodávat notebooky Satellite Pro C40 a C50 pro firmy a studenty
i Zdroj: PCTuning.cz

Modely C40-H a C50-H jsou vybaveny množstvím portů a možností připojení. Port USB Type-C spojuje v jednom konektoru funkce nabíjení, připojení, zobrazení i přenosu dat. Další připojení periferií zajišťují dva porty USB 3.0, rozhraní HDMI v plné velikosti a konektor Gigabit-LAN. Potřeby přenosného úložiště podporuje navíc slot pro micro SD kartu. Připojení několika externích zařízení najednou umožňuje volitelná dokovací stanice USB-C, která eliminuje nepřehledné kabely na stole a rychle připojí oblíbené periferie. O bezdrátovou konektivitu notebooků C40-H a C50-H se stará WiFi 802.11 AC spolu s rozhraním Bluetooth.

Satellite Pro C50-H a C40-H budou na evropském trhu k dispozici od listopadu a prosince za dosud neoznámenou cenu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama