elegantni-27-palcovy-ah-ips-wqhd-monitor-od-firmy-i-o-data
Novinka Elegantní 27 palcový AH-IPS WQHD monitor od firmy I-O Data

Elegantní 27 palcový AH-IPS WQHD monitor od firmy I-O Data

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

11. 7. 2013 18:00 2

Japonský výrobce počítačových periferií, společnost I-O Data, oznámila vydání nového LCD monitoru s označením MF272CGBR.

Reklama

Jedná se o 27 palcový monitor s AH-IPS displejem a LED podsvícením. Monitor nabízí nativní rozlišení 2560×1440 pixelů, jinými slovy WQHD. Pozorovací úhly jsou také velmi solidní a to 178 ° ze všech směrů, přičemž minimální doba odezvy je u monitoru 6,5 ms. Maximální jas displeje je 440 cd/m2 a statický kontrastní poměr má hodnotu 1000:1. 

Elegantní 27 palcový AH-IPS WQHD monitor od firmy I-O Data
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Přední, viditelná část monitoru je vyvedena v lesklé klavírní černi, zatímco zadní strana zařízení je matně černá. Masivně vypadající stojan, u něhož lze nastavit náklon displeje, je vyroben z leštěného hliníku. Stojan lze také odstranit a pověsit monitor na zeď pomocí VESA držáku. Zobrazovací vstupy do zařízení zahrnují dual-link DVI, DisplayPort, HDMI a D-Sub konektor. 

Masivní monitor má rozměry 650×240×200 mm a hmotnost lehce přesahující 7 kg.  Prodávat se začne pravděpodobně koncem července a to za cenu cca 800 dolarů, tedy necelých 16 000 korun. Bohužel lze očekávat, že se k nám tento výrobek nedostane.

Zdroj: TechPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama