externi-disky-verbatim-store-n-go-superspeed-podporuji-nahravani-z-tv
Novinka Externí disky Verbatim Store ‚n‘ Go SuperSpeed podporují nahrávání z TV

Externí disky Verbatim Store ‚n‘ Go SuperSpeed podporují nahrávání z TV

Mirek Kočí

Mirek Kočí

19. 5. 2016 13:00

Verbatim představil přenosné disky Store ‚n‘ Go SuperSpeed. Díky podpoře technologie USB 3.0 nabízí rychlý přenos dat a jsou dostupné v kapacitách 500 GB, 1 TB a 2 TB. Zákazníci mohou vybírat z černého, stříbrného, červeného, modrého nebo bílého barevného provedení.

Reklama

Nově představené nosiče mají strukturovaný design a mohou se pochlubit i nízkou hmotností – u 2TB varianty činí 175 gramů, 500GB model váží 140 gramů.

Na discích je už z výroby předinstalovaný software Nero backup, jenž díky úplnému zálohování systému a obnovení funkčnosti umožňuje naplánovat automatické zálohování v požadovaný datum a čas nebo šifrované zálohování s ochranou heslem. Zákazníci mohou využívat také funkci USB Rec&Play, která u televizorů s USB portem (seznam kompatibilních TV najdete tady) umožňuje nahrávání programů na externí paměťové zařízení a zpětné přehrávaní nebo dokonce pozastavení živého televizního vysílání.

Nový Verbatim Store ‚n‘ Go SuperSpeed je dostupný za doporučenou maloobchodní cenou 1 549 Kč za 500 GB verzi, 2 099 Kč za 1TB a 3 299 Kč za verzi s 2 TB.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama