facebook-bude-mit-vlastni-centrum-aplikaci
Novinka Facebook bude mít vlastní centrum aplikací

Facebook bude mít vlastní centrum aplikací

Jaroslav Lexa

Jaroslav Lexa

12. 5. 2012 10:00 1

Různých center aplikací máme už požehnaně a tak není moc divu, že se se svou troškou do mlýna přidává i Facebook.

Reklama

Facebook bude rozhodně těžit ze své obrovské uživatelské základny, která čítá více jak 900 milionů lidí. Navíc podle všeho nechce být pouze dalším obchodem s aplikacemi, ale stát se jejich agregátorem a tím pádem je jakoby zastřešovat. Centrum aplikací tedy bude obsahovat jak aplikace zdarma, tak i ty placené a jejich platforma může být libovolná - může se jednat o aplikace pro mobilní telefony anebo počítače.

Facebook bude mít vlastní centrum aplikací
i Zdroj: PCTuning.cz

Kvalitní aplikace budou na Facebooku zvýrazněny a i samotní uživatelé budou mít možnost zvolit si tu svou oblíbenou. Aplikace s nejvyšším ohodnocením bude na Facebook App Center zobrazena zřetelně. App Center bude používat stávající nástroj Facebooku Insights, který kromě monitorování ratingu aplikací dovolí rozdělovat hodnocení podle věku a pohlaví.

Nepřehlédněte: Svět aplikací

Krom aplikací které můžeme na Facebooku používat už dneska (a které nejsou prozatím nijak organizovány), přibudou do Facebooku další. Pokud si budete chtít stáhnout třeba na iPhonu Angry Birds, Facebook vás pouze přesměruje na App Store. Služba by se měla spustit v několika dalších dnech až týdnech.

Zdroj: tomsguide

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama