facebook-v-cervnu-zobrazil-bilion-stranek-za-mesic
Novinka Facebook v červnu zobrazil bilion stránek za měsíc

Facebook v červnu zobrazil bilion stránek za měsíc

Mirek Kočí

Mirek Kočí

29. 8. 2011 12:30 13

Sociální síť je s přehledem nejnavštěvovanějším webem celého internetu. V červnu na ní zavítalo 870 milionů unikátních návštěvníků.

Reklama

Modrobílý Behemot Marka Zuckerberga nadále roste a válcuje nejrůznější statistiky. Podle nejnovějších dat společnosti DoubleClick, která spadá pod Google, měl Facebook v červnu 870 milionů unikátních návštěvníků, kteří zobrazili celkem přes jednen bilion stránek.

V červenci jej potom navštívilo 860 milionů unikátních uživatelů, což je hodnota o zhruba 110 milionů vyšší, než je počet registrovaných uživatelů. Je to důsledkem toho, že se stránky na Facebooku často zobrazují na předních místech ve vyhledávání a díky tomu je často navštíví i „neuživatelé“.

Každý návštěvník v červenci navštívil 1 160 stránek. Během jediné návštěvy jich zobrazil čtyřicet a v průměru byl 25 minut online. Služba je stále na vrcholu a nic na tom nezměnilo ani spuštění konkurenční služby Google+. Na její obranu ale musíme uvést, že je stále ve stavu betaverze a registrace je vázána na pozvánku od existujícího člena.

Nepřehlédněte:

Facebook má 750 milionů aktivních uživatelů. Na tradičních trzích ale ztrácí

Facebook v červnu zobrazil bilion stránek za měsíc
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: 1 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama