fanousci-hry-fortnite-maji-duvod-k-radosti-samsung-uvedl-na-trh-exkluzivni-skin-glow
Novinka Fanoušci hry Fortnite mají důvod k radosti, Samsung uvedl na trh exkluzivní skin Glow

Fanoušci hry Fortnite mají důvod k radosti, Samsung uvedl na trh exkluzivní skin Glow

Mirek Kočí

Mirek Kočí

1. 10. 2019 16:00

Bezprostředně po uvedení telefonu Galaxy Note10 na trh oslavuje Samsung své pokračující partnerství se společností Epic Games, která stojí za vývojem hry Fortnite, uvedením exkluzivního skinu Glow.

Reklama

Nový skin, který bude postupem času dostupný na větším počtu zařízení, vychází z loňského skinu Fate, ale obsahuje novou barevnou kombinaci založenou na barevných tónech Aura Glow přístroje Galaxy Note10.

V loňském roce oslavily společnosti Epic Games a Samsung uvedení Fortnite na platformě android skinem Galaxy, který je dostupný pouze na zařízeních Galaxy Note9 a Galaxy TabS4. Začátkem letošního roku vyústilo partnerství obou společností v uvedení skinu iKONIK spolu s doprovodným tanečním pohybem Love Scenario, které byly vyvinuty ve spolupráci s hvězdou korejského popu Jungem Chanwoo z kapely iKON a jsou určeny pro Galaxy S10.

Fanoušci hry Fortnite mají důvod k radosti, Samsung uvedl na trh exkluzivní skin Glow
i Zdroj: PCTuning.cz

Od svého uvedení na trh v roce 2017 se hra Fortnite stala kulturním fenoménem. Začátkem roku 2019 překročil počet hráčů registrovaných na všech platformách 250 milionů a celosvětově tento titul vygenerovala tržby přesahující 2 miliardy dolarů.

Partnerství s Epic Games poskytuje společnosti Samsung prodejní exkluzivitu, protože mobilní verze Fortnite pro Android je k dispozici pouze v obchodě Galaxy Store a na internetových stránkách Epic Games.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama